Super.

Goede duidelijke website. Je weet precies wat je besteld. Ook de levertijd klopt precies. Ben super tevreden.

snel en correcte levering

snel en correcte levering

Perfect geholpen!

Fijn dat je goed advies kan krijgen via de Chat, en daarna snel (de volgende dag) geleverd!

Prima service en snelle levering

Goede kwaliteit

aanhangwagen ledverlichting

Snelle levering en toen we nog wat vragen hadden over de installatie van de verlichting werden we via de app snel geholpen.

Super snelle levering

Alles top

heel goed

alles wat ik besteld heb zijn heel snel geleverd.

Prima aanbod en prijzen. Super snelle afhandeling en levering!

Prima aanbod en prijzen. Super snelle afhandeling en levering!

Uitstekende service

Na een dom misverstand (mijn fout) werd de bestelling opnieuw verstuurd na contact via de helpdesk. Geen discussie. Gewoon fantastisch! De bestelling was volledig en (na de nieuwe verzending) de dag nadien geleverd. Perfecte verpakking. Niets als lof voor het team! Klasse!

Alles dik in orde.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goed en snel

Goed en snel

perfect

Snelle levering, correcte prijs voor het product.

Super snelle levering!

Elke keer super snelle levering. En volop keuze tegen een prima prijs.

Gewoon goed.

snelle service

Ik had op woensdag een onderdeel besteld en die was op donderdag dus de volgende dag al in huis en in het tijds blok die ik had aangegeven echt super. Indien ik nog eens een onderdeel nodig heb dan bestel ik het weer bij Aanhagwagendirect.nl. Super bedankt

Gewoon perfect

Het is gewoon top. Heb al enkele dingen bij jullie besteld en steeds volgens de gegeven tijd geleverd

Goede kwaliteit

Mooi bedrijf

Mooie en gemakkelijke site. Prijs kwaliteit verhouding is prima Snelle levering

Goed produkt snel geleverd

Goed produkt is precies zo is omschreven goede communicatie

Goede gevoel

Verzendingen op tijd en balie werk correct en vriendelijk.

Top materialen met zeer goede service

Geheel tevreden over de materiaal kwaliteit en prijsstelling. Alles werd zeer snel bezorgd per post ( volgende dag) Duidelijke website. Kortom helemaal goed.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Geweldig, product zoals omschreven en snel verzonden

Product zoals omschreven op de site. Snelle levering, de volgende dag in huis.

Snelle reactie op vragen.

Snelle en goede reactie op vragen en snelle levering . Vriendelijke medewerker bij ophalen . Ga hier zeker weer bestellen.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.