Goed en vlot geleverd

Bestelde wielen zien er keurig uit. Top.

Prima en snel

Het bestelde is snel en goed geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Gemakkelijk besteld, vlot geleverd, goede kwaliteit

via de duidelijk website heel gemakkelijk de juiste onderdelen besteld, betaald en vlot geleverd gekregen. Kortom, zeer tevreden!

vandaag besteld, morgen in huis.

Ik heb hetgeen ik nodig had online besteld. Direct een reactie gekregen en de dag erna had ik het bestelde al in huis. Prima geregeld. Prima webshop.

Prima!!

Informatie gevraagd voor een disselslot, werd keurig te woord gestaan en van een goed advies voorzien. Slot direct besteld en met een dag in huis.

Snelle levering, artikelen zoals verwacht

Snelle levering, artikelen zoals verwacht

De juiste aanhangerwieltjes snel en goed verpakt geleverd. Precies zoals je mag verwachten

Correct

Fijn materiaal en goed op tijd geleverd

Supersnel geregeld

Bestelling snel in huis

Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd zoals beloofd.

Prima service!!

top bedrijf

snel en correct bedrijf

Snelle en correcte levering

Na het voldoen van de betaling mocht ik hulpkoppeling met veer al de volgende dag ontvangen.

Good, quick, efficient service.

Very quickly delivered.

Snel geleverd en degelijke spullen.

Prima product. Snel geleverd.

Super snelle levering.

Snelle levering !

Makkelijke website en snelle levering

vlotte en nette service.

Bestelt uit een ruime keuze van aanbod. geleverd binnen 5 werkdagen top. En dat met de enorme drukte bij postorder bedrijven. Nette en vlotte service.

FIJNE ERVARING

Alles, van bestelling tot levering, verliep volledig naar wens.

Snel geleverd, keurig verpakt.

Snel en prima geholpen Top!!

Top!!

Het gewenste op tijd geleverd!

prijs goed, kwaliteit goed

Fijne webshop en snel geleverd

Top.

Supersnel en netjes afgeleverd

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.