Tevreden.

Bestellen en levering zijn heel goed verlopen.

Alles was prima in orde alleen de vetkoker had wel iets beter verpakt mogen worden die is tijdens het transport open gegaan.

Contact prima door de telefoon, goed advies

Prima telefonisch contact gehad, meteen advies gekregen en webshop is duidelijk. Vandaag bestel volgende dag kreeg ik het pakketje keurig aangeleverd.

Zeer snelle service

Zeker aan te bevelen

Goede en snelle service.

Super snel afgehandeld en geleverd

Super geregeld

Super snel geleverd

Mooie prijs, snel geleverd

Ik heb hier spanbanden voor mijn motor gekocht. Waren hier het goedkoopste en werden de volgende dag al bezorgd.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Nieuwe kabel om aanhangerzeil vast te kunnen maken. Kun je per meter bestellen. Losse haken moet je los bestellen en er zelf even aan vast maken. Dat is ook wel zo handig, want dan weet je zeker dat ze op de goede afstand van elkaar zitten.

Zeer snelle levering.

Om 17:40 uur onderdelen besteld en de volgende morgen om 10:45 uur geleverd. Top.

uitstekende snelle reactie en advies

snelle reactie op vragen en goede advisering over type mover en accuset

Prima geregeld

Goede en snelle levering

Helemaal top

Snelle reactie op vraag via whats app en vervolgens dag na bestelling in huis!

Snelle en complete levering, precies zoals afgesproken.

Snelle levering uit voorraad. Precies zoals afgesproken. Dat alles tegen zeer mooie prijzen. Ook voor A-merken het goede adres.

Op tijd bezorgd

Netjes op tijd bezorgd

Eerste bestelling online gedaan en zeer tevreden

Snelle en correcte levering !

Bestelling op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd.

alles goed verlopen

oke

Snelle levering en goede kwaliteit !

Snelle levering, goede productbeschrijving.

Achterlichten en bevestigingsmaterialen gekocht.

Fijne duidelijke webshop met veel keuze top!

Alles wat ik nodig heb voor mijn aanhanger bestel ik hier. Spullen altijd snel in huis! Zeer tevreden.

Overzichtelijke en snelle service

Goede kwaliteit prijs verhouding

goede en snelle service

kwaliteit en service erg goed

zeer correct en precies volgens afspraak

gewoon goed

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.