Goede prijzen en snelle verzending

Mijn bestelling werd meteen bevestigd en de volgende dag in huis.

Bestelde reparatieonderdeel was conform afspraak snel verzonden en geleverd.

Snelle levering en artikel zoals beschreven

Levering was snel, artikel zoals verwacht.

Supersnelle levering van perfecte producten

Supersnelle afwerking van de order. Producten helemaal als beachreven en goede kwaliteit. Kwaliteit verpakking heel goed, met attent persoonlijk kaartje in de doos die bedankt voor de aankoop. Gewoon goede site

vlotte levering

zeer goede ervaring

Vlotte levering en nette communicatie

Positief. Goede communicatie en levering zoals aangegeven.

Snel en correct bediend.

Snel en correct bediend.

Snelle levering, zeer profesioneel.

Onderdelen zijn snel correct geleverd

Goed op de hoogte wanneer pakket geleverd zou worden. Goed verpakt en alle bestelde onderdelen aanwezig. Bestelde spullen van prima kwaliteit. Aanrader.

Gekregen wat ik bestelde

Gekregen wat ik bestelde binnen 2 dagen

Heel goed product snelle levering

Top.

Laatste tijd veel besteld voor ons restauratie project. Goed advies gehad en ook goede aftercare! Aanrader! Ook in Corona tijd de volgende dag geleverd!

Snelle en correcte aflevering.

Had ik net nodig

Past precies op de aanhanger

Goed materiaal en snelle levering

Heel goed materiaal , de levering is supersnel en de montage van de nieuwe lampen met de nieuwe kabels is super eenvoudig. Topmateriaal

Snel het juiste product geleverd voor een goede prijs

Web-site is helder en duidelijk. Snelle levering.

Voor mij een leverancier, waarvan je op aan kunt.

Geweldige service

Ik heb nu 3 bestellingen gedaan en ondanks de Covid19 pandemie krijg ik mijn bestellingen razend snel!. Het contact is super, ook via Marktplaats. Ik had iets besteld maar helaas was er iets mis gegaan met de bestelling, binnen no time Had ik de juiste spullen in huis! Wat een top zaak.

Prima spullen. Snel geleverd!!

Goed.

Perfecto

Kist besteld Is in na levering wel even wachten maar netjes een update gehad hoe en wat. Morgen komt deze waarschijnlijk binnen. Bedankt alvast Fijn Weekend vr groet AP Klijn Terschelling.

Duidelijk en snel in huis

Na wat informatie via de chat te hebben ingewonnen een zeil voor de aanhangwagen besteld en onmiddellijk bevestigd. Ook duidelijke voortgang over de verzending.

Snelle en duidelijke afhandeling

Na de bestelling meteen bevestiging. Even daarna bericht dat het bestelde was verzonden. Bestelling werd vlot bezorgd en was in goede staat. Alles prima dus.

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs en snelle levering!

Keurig en netjes ontvangen

Zeer tevreden klant

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.