Laden reviews...
175 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en duidelijke communicatie. De prijzen worden als gunstig ervaren en er is een ruime keuze aan koffiebonen en gerelateerde producten. De service lost problemen adequaat op en levert consistente kwaliteit. Het vertrouwen groeit door steeds positieve ervaringen en snelle antwoorden.
Ik was verrast over de hoeveelheid Illy-koffie- smaken en de bijzondere thee- merken op deze site. Na jaren weer eens een echt smaakvol kopje thee kunnen drinken! De aanbiedingen volgend heb ik een grote bestelling gedaan i.v.m. met gratis verzendkosten, die kwam razendsnel toegestuurd. Allemaal gladjes en efficiënt verlopen: zeer tevreden over mijn Bob-ervaring!
1 September 2026
Patricia
Wassenaar
Super snelle levering van de koffie. Prijs heerlijk laag.
30 August 2026
Marco
Apeldoorn
Prima verkoper, goede korting en snelle levering
29 August 2026
Gerard
Rotterdam
Onze eerste ervaring van Bobplaza is meteen goed en reden voor ons om vaste klant te worden.
29 August 2026
A.
GENDRINGEN
Ik kwam bij Bobplaza terecht omdat ze alle smaken koffie die ik lekker vind op voorraad hebben en heel snel konden bezorgen en ook nog voordeliger dan veel andere webshops. Superblij mee dus.
28 August 2026
Madeleen
Utrecht
Onze eerste bestelling naar volle tevredenheid ontvangen en heerlijke verse koffie. Via een collega tip gekregen die al jaren besteld via bobplaza voor zijn gehele familie. Vandaag besteld en morgen in huis koffie smaakt heerlijk en zoals omschreven. Heb dit inmiddels ook geattendeerd aan fam en vriendin. TOP erg blij mee.
27 August 2026
Maarten
Vlijmen
Goeie site, korting en aflevering keurig verzorgd
26 August 2026
Arthur
Almere
Alles verliep soepel
26 August 2026
Henk
UTRECHT
Alles wat ik van een webshop verwacht, snelle levering en goede prijs. De enige in NL die Flair producten verkoopt en ze op voorraad heeft.
25 August 2026
MP
Eindhoven
Bestellen gaat eenvoudig, levering was snel. Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld en dat kon ik heel makkelijk omruilen in de winkel
24 August 2026
Eveline
Heemstede
komen met goede aanbiedingen en het wordt correct afgeleverd
23 August 2026
George
Hoek van Holland
Voordat ik deze order plaatste heb ik telefonisch contact gezocht. Goed te woord gestaan en goed geholpen. Daarna order geplaatst en netjes verpakt en aangekomen.
JW
Meerkerk
Goede koffie voor een hele gunstige prijs. Snel bezorgd.
Carla
Hilversum
Mooie website en mijn vacuum pot werd snel geleverd. Zeker aan te raden!
Marijn
Rotterdam
Website is makkelijk in gebruik, een bestelling is zo geplaatst. Goed verpakt en precies bezorgd op de gevraagde datum! Super!
Lotte
Breda
Online is dit geen enkel probleem en prima te doen. Twijfel geen moment en bestel gewoon.
Dick
Emmeloord
Product was makkelijk te bestellen, prijs was goed. Vond het heel prettig om zelf de bezorgdag te kiezen en werd ook op de gekozen dag bezorgd.
A
Purmerend
Snelle verzending. Kwaliteit. Goede service.
20 August 2026
Ruud
Rotterdam
Vaak mooie aanbiedingen van mijn favoriete Illy koffie en een supersnelle levering. Dus heel blij mee.
20 August 2026
Anne
Bune
Wij zijn erg tevreden over de scherpe prijs en de snelle bezorging. Zo kunnen we heerlijk genieten van onze koffie, zonder lang te hoeven wachten!
16 August 2026
Trinke
Middelburg
Ik bestel bij Bobplaza omdat ze altijd snel leveren en de koffie altijd vers is met nog een paar maanden houdbaarheid. Een must voor de koffie liefhebber! Mijn favoriet: NobleTree 24
14 August 2026
Olivier
Amstelveen
Ik had koffie besteld op mijn vakantieadres in Nederland. Maar doordat er iets mis was gegaan met de verzending kwam het daar niet op tijd aan, maar ons volgende adres was in Frankrijk. Ze hebben het toen gewoon naar ons vakantieadres in Frankrijk opgestuurd, helemaal top! Dankjewel Justin!
13 August 2026
Henk-Jan
Oud-beijerland
Geweldige webshop met veel keuze echt top , snelle levering ik ben groot fan !!!
11 August 2026
Francis Berg
Veenendaal
Duidelijke website. Snelle levering. Goede kwaliteit- prijs verhouding. En, super lekkere koffie (bonen).
11 August 2026
Corrie
Rossum
Ik heb via de site een aantal vragen beantwoord. Daarop heb ik een advies gekregen voor de aanschaf van koffie. Daar ben ik super tevreden over. Prijstechnisch gezien is Bobplaza ook erg interessant. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
10 August 2026
Marie-Ange
Almere
Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.
A Hofmanweg 42
2031 BL Haarlem