Goede keus, voor goede prijs

Ik koop bepaalde soort koffiebonen die alleen deze winkel verkoopt. Doet keer heb nog andere koffie geprobeerd. Altijd goede voorraad en snelle levering. Bedankt!

Snel en goed verpakt geleverd

Bestelling is snel en goed verpakt zodat glas heel blijft tijdens vervoer.

Snelle levering van heerlijke koffie(bonen)

Als je bestelt bij Bobplaza weet je dat je de lekkerste koffiebonen kunt kiezen en een snelle levering tegemoet kunt zien.

Heerlijke koffie en snel geleverd

Ik heb Bialetti Noccioli koffiebonen besteld bij Bobplaza. Koffie van deze bonen dronken we afgelopen zomer in Italië en waren blij verrast dat we deze ook in Nederland konden bestellen. Bij Bobplaza dus! Onze bestelling werd snel geleverd, zodat we nu kunnen genieten van deze geweldige koffie! De bonen hebben een milde notensmaak. Als je het pak opent, ruik je het heerlijke aroma van koffie, noten en een vleugje chocolade. Wij willen nooit meer anders!

Top service!

Per abuis was het verzenden van mijn bestelling niet goed gegaan waardoor DHL het niet ontving. Contact was uiterst klantvriendelijk en vlug en dezelfde dag nog opgelost.

Soulmate doet z’n naam eer aan

Kom na korte uitstapjes elders (Uncommon, Lot61) toch weer uit bij m’n Soulmate. Heerlijke en consequente smaak, voor mij de perfecte basis voor een flat white.

Vanwege werkzaamheden voor ons huis was de pakketbezorger gewoon doorgereden. Bobplaza nam telefonisch contact op om te informeren hoe of wat. De volgende dag ontving ik alsnog mijn koffie, superfijn!

De lekkerste koffie voor een scherpe prijs

De lekkerste koffie vind ik Illy-koffie. Deze bestel ik altijd bij Bobplaza want daar koop ik de koffie voor een scherpe prijs en snelle levering

Ruime keus, snelle levering voor mooie prijs

Ruime keus, snelle levering voor mooie prijs

Gemakkelijk bestellen.

Bestellen van koffie vrij eenvoudig.

Veel keus en snelle levering

Veel keus en goede prijs voor koffie bonen.

Teleurstelling

Verkoopt siliconen stoomring voor Sage Barrista voor 'origineel'. Is echter een nepper die na.enkele kopjes koffie al.lekt. Vervolgens van Sage wel de.originele gekregen, en die werken probleemloos.

Super!!!

Zeer goede ervaring, koffie bestellen via de site en 1 of 2 dagen later heb je het in huis, ligt ook aan PostNL. BobPlaza verstuurd keurig de dag van bestellen, en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling...

Snel in huis, prima keuzes

Snel geleverd en veel keus.

Onvolledige levering koffie (pakken ipv dozen)

Na een bestelling van 10 dozen (met 6 pakken) ontving ik slechts 10 pakken. Na een klacht werden 48 pakken nageleverd, 2 pakken te weinig. Daar kwam ik na 6 maanden achter. Na heel veel gedoe met de klanten service (klacht was te laat, geen restitutie mogelijk) kreeg ik bij hoge uitzondering toch nog een tegoedbon voor de niet ontvangen pakken. Gemeld werd dat rond de levering altijd goede kwaliteitscontrole plaatsvind. Naar mijn mening is de kwaliteitscontrole onvoldoende omdat ik al 2 keer pakken koffie geleverd heb gekregen ipv dozen. De reden dat ik nog klant blijf bij Bopplaza is omdat regelmatig illy-koffie wordt geleverd met 25% korting. Anders zou ik kiezen voor een andere leverancier.

Snelle levering en prima prijzen

Koffie bonen besteld. Mooie prijs en snelle levering. Zeer tevreden!

Altijd nog het zelfde

Ik doe al vaker bestellingen bij bobplaza. Bestellen gaat makkelijk. Webshop is overzichtelijk. En je hebt je spullen snel in huis. Dus alles nog...

Top webshop met snelle en duidelijke levering

In goede staat geleverd (netjes verpakt), via de mail updates over de levering en deze was gelukkig ook nog eens snel. Prijs van de koffiebonen is ook nog eens laag. Ik ga hier vaker bestellen.

super in snelheid en kwaliteit

Bestellen is gemakkelijk, levering altijd op tijd.

Goed product en snelle verzending

Fellow vacuumkoffiebus besteld zeer tevreden het product is niet goedkoop maar voldoet zeker aan mijn verwachting de omschrijving klopte en de kwaliteit is goed daarom blij met mijn aankoop

Makkelijk te bestellen

Het zou nog makkelijker zijn als ik de laatste bestelling terug kan vinden en dan opnieuw bestellen

Perfect behandeld als klant

Snelle behandeling, perfect geïnformeerd over bestelling Kortom aanbeveling En normale prijzen

Al jaren klant, eerst een proefpakket genomen waarmee ik de juiste koffiebonen vond. Bestel ook deze koffie soort steeds weer. Gewoon lekker

Correct en snel

Makkelijk te bestellen via een overzichtelijke en verzorgde webshop. Orderbevestiging met duidelijke contactgegevens van Bobplaza voor eventuele vragen. Duidelijke communicatie omtrent de levering. Koffie werd snel geleverd, netjes verpakt. Kan geen minpunten noemen.

Great experience!

Very quick service, big assortment and good prices. Totally recommended!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.