Onvolledige levering koffie (pakken ipv dozen)

Na een bestelling van 10 dozen (met 6 pakken) ontving ik slechts 10 pakken. Na een klacht werden 48 pakken nageleverd, 2 pakken te weinig. Daar kwam ik na 6 maanden achter. Na heel veel gedoe met de klanten service (klacht was te laat, geen restitutie mogelijk) kreeg ik bij hoge uitzondering toch nog een tegoedbon voor de niet ontvangen pakken. Gemeld werd dat rond de levering altijd goede kwaliteitscontrole plaatsvind. Naar mijn mening is de kwaliteitscontrole onvoldoende omdat ik al 2 keer pakken koffie geleverd heb gekregen ipv dozen. De reden dat ik nog klant blijf bij Bopplaza is omdat regelmatig illy-koffie wordt geleverd met 25% korting. Anders zou ik kiezen voor een andere leverancier.

Perfecte service

Mijn illy koffie kup apparaat zou ik niet meer zonder kunnen ik vind het persoonlijk een aanrader voor iedere consument hij de illy koffie kup maakt de heerlijkste koffie uit italiën en nu hier in Nederland ook verkrijgbaar deze perfecte koffie kup automat is een apparaat die alles heeft op koffie gebied

Snelle levering en prima prijzen

Koffie bonen besteld. Mooie prijs en snelle levering. Zeer tevreden!

Altijd nog het zelfde

Ik doe al vaker bestellingen bij bobplaza. Bestellen gaat makkelijk. Webshop is overzichtelijk. En je hebt je spullen snel in huis. Dus alles nog...

Top webshop met snelle en duidelijke levering

In goede staat geleverd (netjes verpakt), via de mail updates over de levering en deze was gelukkig ook nog eens snel. Prijs van de koffiebonen is ook nog eens laag. Ik ga hier vaker bestellen.

super in snelheid en kwaliteit

Bestellen is gemakkelijk, levering altijd op tijd.

Goed product en snelle verzending

Fellow vacuumkoffiebus besteld zeer tevreden het product is niet goedkoop maar voldoet zeker aan mijn verwachting de omschrijving klopte en de kwaliteit is goed daarom blij met mijn aankoop

Makkelijk te bestellen

Het zou nog makkelijker zijn als ik de laatste bestelling terug kan vinden en dan opnieuw bestellen

Perfect behandeld als klant

Snelle behandeling, perfect geïnformeerd over bestelling Kortom aanbeveling En normale prijzen

Al jaren klant, eerst een proefpakket genomen waarmee ik de juiste koffiebonen vond. Bestel ook deze koffie soort steeds weer. Gewoon lekker

Correct en snel

Makkelijk te bestellen via een overzichtelijke en verzorgde webshop. Orderbevestiging met duidelijke contactgegevens van Bobplaza voor eventuele vragen. Duidelijke communicatie omtrent de levering. Koffie werd snel geleverd, netjes verpakt. Kan geen minpunten noemen.

Great experience!

Very quick service, big assortment and good prices. Totally recommended!

goed assortiment

goed assortiment zeker een fan van de koffies die bob plaa heeft binnen het assortiment

Koffie werd snel geleverd en was goed verpakt. Prijs was ook gunstig. Kende dit bedrijf eerder nog niet maar is zeker aan te bevelen.

Zeer positief

Heel blij, Snelle verzendingen en duidelijke e-mails. Genoeg keuze kwa verzenden, we hebben het naar een dhl punt laten bezorgen. Was na 1 dag al bezorgt, top!!!! Bedankt voor de zwarte sage barista touch. Gr Raymond

Snel en netjes bezorgd

Ik was op zoek naar een ESE koffie machine. Ik heb ooit de Illy ESE machine gehad en God mag weten waarom ik voor een Nespresso ben gegaan. Ik wilde uiteindelijk toch weer terug naar de Illy ESE machine en hier was die goedkoper dan bij Illy zelf. De machine was netjes verpakt, heb eerder meegemaakt met online bestelde machines dat deze slecht verpakt waren en kapot aankwamen. Bezorging was ook super snel! Denk dat ik toch binnenkort nog de bijpassende melkschuimer erbij ga bestellen!

Niks mis mee

Bobplaza was behoorlijk goedkoper dan de rest en ook nog eens zonder bezorgkosten. Ook fijn dat ik naar een pakketautomaat kon laten versturen. Zeer tevreden.

BobPlaza, mijn KoffiePlaza!

Al jaren koop ik mijn Illy koffie bij Bobplaza. Prima prijs, kwaliteit en service. Eenmaal koffie van Bobplaza, altijd koffie van Bobplaza. .

E61 met nano coating

In de strijd tegen pfas kun je denken: ik wil nooit meer een coating. Ik weet niet of deze schadelijk is maar ik had dit spul vroeger en ik ben een gewoontedier. Ik hoop er het beste van.

Kwaliteit en snelle levering

Doen wat is beloofd. Kwaliteit en snelle levering

Lekkere koffie, correcte prijs, snelle levering. Supper tevreden.

Besteld volgende dag in huis

Besteld, volgende dag in huis. Prima geregeld Was 1 manco werd na tel. Contact nagezonden prima service. Ga volgende keer weer bestellen maar dan ook de koffie erbij.

snel, makkelijk, goedkoop

ik heb een aeropress voor minder geld dan bij de competitie en na 1 dag bezorgd!

Vaderdag is zeer geslaagd

Mijn man wilde heel graag deze bonen proberen. Hij is de enige koffie drinker in huis en zoekt dus uit wat hij fijn vindt. Maar dat blijkt nog al een zoektocht te zijn. Toen ik dit zag als proefpakket was dat een schot in de roos. Hij wisselt elke dag af en volgens mij zitten er al twee favoriete bij. Elke dag geniet hij van een (wat hij zegt) heerlijk kopje koffie en ik moet hem maar op z’n woord geloven want zelf zou ik er niet aan beginnen. Het was heel goed en snel verzonden wat ook dikke pluspunten zijn!

Snelle levering en prima verzorgd

Bestelde koffie, meerdere dozen ILLY Classico, werden snel en correct geleverd. Dozen zaten goed verpakt in een doos. Al met al prima geregeld.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.