Héérlijke koffie bonen

Fijne overzichtelijk site. Met ruime keuze. Als je een vraag hebt over koffie... een apparaat/schoonmaken... krijg je duidelijk advies Heerlijke koffie bonen "Geels" Espresso Milano is hier favoriet. Snelle levering! Wij bestellen hier graag.

Snelle bezorging, beste koffie

Beste deals voor heerlijke koffie en ruime keuze.

Prima levering.

Prima levering, alles keurig verpakt en mooi op tijd.

Goede service en snelle levering

Ik heb een Jura koffiemachine en de middelen die Bobplaza verkoopt zijn van goede kwaliteit en prijs.

Ik bestelde online en haalde af in de showroom. Bestelling ging soepel op de website. Kunnen andere shops nog een van leren. Ophalen ging even zo makkelijk. In de showroom in Haarlem werd ik netjes te woord gestaan en vriendelijk geholpen. Overigens wordt je wel hebberig als je er een kijkje komt nemen.

no words Friends.....only Love!!!!

Words are coming from The Past.... Feelings about your products are most important...........

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd.

Zeer klantvriendelijk, goede en snelle communicatie en groot assortiment kwaliteitsprodukten.

Bobplaza had ik niet geassocieerd met koffie en thee, maar zodra je de showroom binnenkort vergeet je dat niet meer.

Snelle levering en goéd contact

Tevreden

Helemaal naar wens!

Snelle levering binnen een dag. Prachtig apparaat dat helemaal naar wens is en ook nog voor de laagste prijs. Wat wil je nog meer?

Vriendelijk en snel!

Makkelijke website, vriendelijke toon en snelle verzending. Er zat zelfs nog een kleine suprise in de doos. Dankjewel.

Geweldig!

Was een verkeerd artikel geleverd. Klantenservices gebeld, direct opgelost en volgende ochtend het goede artikel in de bus! Zeer vriendelijke mensen, top! Dank jullie wel!!!

Correcte service!!

Heel snelle levering en correcte service! Een aanrader!

Uitstekend in shop en levering

In shop goed advies en goede prijs! Elke bedtelling tot nu toe volgende ochtend op tijd geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb nu meerdere malen besteld en de levering is snel & alles van goede kwaliteit.

Zeker voor herhaling vatbaar

Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering.

Zoals het moet gaan

TOP

Snelle levering, goede service.

Snel geleverd. Een verkeerd artikel. Na telefoontje direct opgelost. Prima!

De dop voor de thermoskan, gelukkig nog verkrijgbaar, werd snel geleverd. We verbaasden ons wel over de kolossale verpakking, waar wel 50 van die doppen in konden.

Goede service en snelle levering!

Bestellen van nieuwe koffiebonen gaat gemakkelijk. Met een nette prijs. En na betaling supersnelle levering. Ideaal!

Lekkere koffie

+ Snelle levering + Goed contact via klantenservice, vlotte respons +ruime keuze aan verschillende soorten koffie en thee +goed verpakt -sommige koffie’s zijn al relatief oud (roast date)

Super service

Bedankt voor alles!

Heerlijke koffie, puur genieten.

Via een vriend ben ik op het spoor gekomen van Geels koffiebonen. Na een keer was ik verkocht, het wordt ons huismerk.

Duidelijke website, flexibele levertijd

Ik zocht een bepaald merk van koffie en vond dit terug op deze website. Bestellen ging zeer vlot, levering ook: je kan zelf aangeven wanneer je de koffie geleverd wil hebben, erg handig!

Snelle levering, vakkundig verpakt en het apparaat voldeed aan de geschetste verwachtingen

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.