Super snel betrouwbaar lekker

Altijd op tijd geen enkel negatief commentaar super

Goede service en snelle levering

Heel netjes allemaal

Ga zo door

Smooth process

Great product, perfect packaging and fast delivery!

geweldige service

Zoals alle ander keren, GEWELDIG

Superrrrrrrrrr bedrijf

Superrrrrrrrrr goed geregeld en verpakt Ga zo verder

Persoonlijk contact en gedegen advies

Wij hebben een nieuwe espressomachine aangeschaft via Bobplaza. Bob heeft ons persoonlijk geholpen en op basis van onze wensen een gedegen advies gegeven. Levering vond snel plaats, met twee probeerverpakkingen koffie als verrassing.

Prima service en heerlijke koffie

Goeie koffie,prima prijs kwaliteit

Gewoon subliem

Bestelde vacuum koffiezet apparaat dat stuk in de verpakking, na 2 eenvoudige mailtjes nieuw toegezonden gekregen alhoewel men nog geen antwoord had van de fabrikant en vooral snelle levering. ZEKER EEN AANRADER IK BEN ZEER TEVREDEN BEDANKT

Zeer tevreden met mijn regelbare waterkoker

Mooi product, ik ben verliefd op mijn design ,nauwkeurig regelbare waterkoker. Ik gebruik hem voor thee. Snelle levering, prima verpakt, goede prijs tov andere winkels.

Super snelle levering!

Ruime keus in koffie soorten , maar vooral heerlijke koffie! Ik neem geen andere koffie meer en geen andere leverancier....!

Goedkoop, snel geleverd en prima communicatie

Deze shop is mooi goedkoop en sturen niet 10 mails voor 1 bestelling, gewoon goed en snel.

goede service en het product is helemaal volgens mijn belangen.

Onlangs een espresso machine besteld, Het product was ook hellemaal op tijd aangekomen. De prijs van de apparaat is redelijk met andere Websites. Ik zou zeker nog een keer bij jullie bestellen. Met vriendelijke groet!

geweldige prijs en snel

zondagavond besteld - maandag in huis. TOP prijs ook nog !

Tres bien

Premiere commande chez Bob plaza et tout s'est bien passé ; large choix de produits, prix compétitifs, livraison rapide, rapide réponse aux demandes par mail...Tout est bien arrive en bon état. Je recommande ce marchand.

Reliable and affordable

Products were cheaper than elsewhere and were delivered promptly without any damage (fragile products). Store offers really nice and stylish products, specialized for coffee and tea lovers.

Heerlijke koffie en de levering was precies op het tijdstip wat aangegeven was! Súper

Heerlijke koffie, net als in een restaurant! Prima op tijd geleverd

Snelle en vriendelijke levering van de bestelde producten.

De verzendkosten liggen wel hoog voor een bestelling vanuit België.

Altijd snel en super service!

Altijd snel en super service!

goed bedrijf

mijn besteling correct uitgevoerd

Heel tevreden

top shop

De bestellingen die je plaatst zijn altijd goed geprijsd en snel bezorgd

Goed bedrijf, goede service en realistisch

Goede kwaliteit apparatuur. De bonen voor onze EMC expresso machine zijn top. Ook de service is uitstekend, denken mee en adviseren echt goed. Je krijgt altijd een lekker kopje om te proeven en zijn reuze vriendelijk en deskundig.

Snelle levering. Duidelijke site.

Goeie en snelle levering

Goed en snel

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.