Wordt geleverd volgens bestelling.

Prompt op tijd zoals beloofd!

De beste

Ik vind dat jullie de beste thee hebben. Ik heb ook wel eens bij andere Bestel maar die van jullie smaakt het lekkerste vind ik

Snelle levering. Netjes verpakt en een leuk en lekker presentje erbij.

Solid and responsive

My order was mispacked at manufacturer. The issue was handled quickly and pleasantries.

betrouwbaar

altijd op tijd en compleet

Voor de eerste keer best

Uitstekende communicatie en levering

Als prima

Top service en goede producten

Ik bestel regelmatig en keer op keer verrast door de goede service en uitstekende producten die worden geboden. Een absolute aanrader!

Snel en gemakkelijk te bestellen

Altijd goed!

Al jaren vaste klant van (ondertussen) vaste bestelling. Goeie koffie, goeie prijs, snelle accurate bezorging.

Goede snelle service, en bij vragen via de mail snel en correct antwoord. Ik ben blij met dit bedrijf voor mijn heerlijke koffie. Groet Robert Wever

Verkeerde theepot gestuurd. In 2 dagen recht gezet.

Ruime keuze aan koffie

Fijn dat ze proefpakketten aanbieden . Zo kan ik de lekkerste koffie ontdekken.

goed assortiment, snelle levering, efficiënt verpakt

zoals altijd heel tevreden.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Een van de door mij bestelde producten was niet direct beschikbaar, kreeg vriendelijke telefoontje om verschillende oplossingen te bespreken, top!

snelle levering en goede informatie

Snel en goede service

De service is altijd snel en goed. En soms zitten er leuke attenties bij.

Lekkere koffie voor een goeie prijs

De koffie werd snel geleverd. Erg fijn dat de bialetti gewoon op voorraad is

uitstekend

op tijd bezorgt, goed ingepakt en goede producten.

prima kwaliteit regen scherpe prijzen

zeker de moeite waard om eerst hier te kijken voordat je elders koopt!!. ik kwam hier goedkoper en of voordeliger uit.

Blij dat ik Bobplaza ontdekt heb.

Als ik een bestelling plaats wordt alles netjes geregeld en ik word daarvan op de hoogte gehouden. Heel fijn is dat. Ook zit er altijd een kleinigheidje bij de bestelling. Hoeft niet maar is wel heel leuk. Bedankt jongens!

Prima afhandeling van de bestelling!

Leuk dat er nog iets extra lekkers bij zat

Altijd op voorraad en snelle correcte levering

Altijd op voorraad en snelle correcte levering

Snelle levering van overheerlijke koffie

Snelle levering van overheerlijke koffie

Producten zijn mooi, werken fijn en een snelle levering.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.