Goede afhandeling snelle levering

Goede ervaringen en de spullen van kwaliteit en goed verpakt in dozen.

Was perfect and seemless

I ordered a coffee bean grinder and a coffee cup. Both arrived on time, no damage, no hassle. Was a perfect experience.

zeer goed

geweldige service en snelle levering van goed product met als toegift nog een doos heerlijke chocoladeklompjes

Correct en snel

De bestelde producten werden snel en correct geleerd zodat ik mijn thermoskan terug een tweede leven kon geven. Een win/win situatie : zowel voor mezelf als voor het milieu !

Prima service, snelle levering

Snelle levering voor een vervangend koffieglas. Ook fijn dat het betaalbaar is

uitstekend

snelle levering, tevreden over producten

Komen afspraken na

Soms vergeet ik om op tijd mijn nieuwe illy capsules te bestellen. Geen nood, zoals beloofd heb ik de dag erna mijn bestelling al binnen. Ben ik blij mee!

snelle levering; top kwaliteit; nette prijs

snelle levering; top kwaliteit; nette prijs

Betrouwbaar en snel

Levering is altijd supersnel, nog nooit teleurgesteld in de afgelopen jaren dat ik illy cups bestel

Snelle en goede service

's avonds de bestelling geplaatst en deze de volgende dag afgehaald. Snelle en goede service voor een mooie prijs.

Snel verzonden, vriendelijke service

Een koffiemachine en maler bij Bobplaza aangeschaft. De kleur koffiemachine die ik besteld had bleek na bestelling toch niet op voorraad, maar heel netjes opgelost met een belletje. Zonder extra kosten een andere kleur kunnen kiezen en alsnog dezelfde dag verzonden. Al met al tevreden :)!

Had een bestelling gedaan voor ontkalking voor de stoomoven. Ik kreeg echter een compleet ander ontkalkingsmiddel. Mail gestuurd en een en ander werd zeer adequaat opgelost. Binnen een dag had ik de goede bestelling binnen en kon de verkeerd geleverde ontkalking terugsturen. kortom goede service. Snel en correct afgehandeld.

Prima service en compleet aanbod

Moest een nieuwe O-ring hebben voor mijn ECM apparaat. Hadden deze op voorraad. Daarnaast nog accessoires gekocht en goed geadviseerd over diverse koffiebonen.

Gewoon top

Goede web winkel met goede prijzen.

Happy with my new Bialetti Venus

I'm happy with my new percolator and have been using it for about a month now. It arrived quickly and nicely packed with a sweet chocolate gift. I went for the 2-cup stainless steel version and it's the perfect size for me. The percolator itself is of high quality, as expected of this brand.

Prima !!!

Snelle levering!

Goede kwaliteit glazen en snelle levering

De kwaliteit van de glazen is prima, glazen zijn goed verpakt en de levering is snel. Voor herhaling vatbaar

Voor de echte koffie-liefhebber

Leuke open zaak voor de echte koffie-liefhebber met zeer veel keuze en vriendelijk personeel. Niet te commercieel dus fijne persoonlijke benadering.

Super snelle service tegen aantrekkelijke prijs.

Voor de 2e keer bij Bobplaza koffie besteld, super snel bezorgd en prijzen zijn super scherp. Zeker een aanrader als je koffie bijna op is.

Vlotte service

Vlotte service. Leuke producten voor goede prijs.

Netjes verpakt. Snelle levering. Leuke attentie erbij. Top!

Zie titel.

Geweldige service, volgende dag had ik mijn bestelling al.

Geweldige service, volgende dag had ik mijn bestelling al. Direct bestelbevestiging en later mail dat order onderweg was.

Goede prijs en aflevering

Bestelling gaat altijd makkelijk en goede afhandeling. Daarnaast een gunstige prijs voor de Illy Ipresso cups. Wel jammer dat de beloofde gratis thee waarover ik een mail kreeg er niet bij zat. Maar dat gaat Bobplaza goed maken en de thee wordt nog nagezonden. Topbedrijf met prima klantenservice.

Snelle levering, uitstekende service

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Ik had mijn pakketje de volgende ochtend al in huis!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.