Perfecte bestelling en bezorging

Vertrouwd en eerlijk: alles naar wens bezorgd!

Zeer klantvriendelijk!

Snelle reactie bij vraag, snelle handeling nadat 1 artikel niet geleverd was. Klantvriendelijk opgelost, goede service.

Nette sevice, goede communicatie

Duidelijk, goede communicatie, goede prijs.

Onze koffie is nu nog lekkerder, een streling voor de tong.

Prima service. Bestelling arriveerde een minuut voor de getimede tijd.

Snelle service en duidelijke website, well done!

Goed geregeld

Snel!

Cafetière glas gebroken... Twee dagen later alweer echte koffie. Tevreden dus.

Het Bodum reserveglas was niet van Bodum zelf, maar veel beter dan het borosilicaat van Bodum dat toch vrij dun en fragiel is

Heerlijke koffie en goede/snelle service. Ene dag besteld, volgende dag al binnen.

Precies wat ik zocht, betaalbaar en snel ontvangen.

Mooie dubbelwandige koffie glazen die ook passen onder ons Nespresso apparaat. Top!

Snelle levering , goede producten . De koffie siroop is heerlijk . Zeker een aanrader

Snel

Binnen 24 uur in huis

Heerlijke koffie. Cups nog niet in de supermarkt te koop. Maar via Bobplaza snel geregeld.

Zeer goede service, mails worden snel beantwoord.

Datgene wat we besteld hadden, hadden we met schade ontvangen, maar er is snel op onze mail met de melding van de schade gereageerd en we hebben snel een vervangend exemplaar toegestuurd gekregen.

Matige kwaliteit

Ik heb een vervanging voor een bodum kan gekocht. Kwaliteit is erg matig. Glas is veel dikker waardoor deksel niet past. Jammer! Verder nette site en aflevering.

super klantvriendelijk en professioneel

website is top, informatie heel duidelijk en leuk gebracht, van begin tot einde dwz bestelling, betaling tot en met levering alles perfect en gemakkelijk verlopen. Om jaloers op te worden, bedrijfsmatig. Petje af!

Vlotte levering

Primsa verzorgd

Altijd snel en prima verzorgd. Ik haal mijn koffiebonen graag bij Bobplaza

Shop with Bob till You drop

Real High Tech American Black Coffee Machine for a "Gastronomische" Coffee Taste c.q. "Smeg". Handsome design and in the Long Run the best choise for a real Professional Cup of Coffee: Taste a "feest" in "Rhein" design: "Smeg". Let US be "bewitched, bothered and bewilderd" by true American Coffee in the Way the Young and Oldies (wheil considered Pensionados) take Real Pride in preparing carefully the Worlds most famous Liquide after Water and Tea: Coffee!

Spullen worden zeer vlot geleverd

Voor de 3e keer 20 waterfilters besteld voor mijn Jura koffiemachine. Ik gebruik het huismerk ven bobplaza, deze voldoen prima en zijn een stuk goedkoper dan de originele van Jura

Fijne shop

Bestel hier altijd de ily cups. Levering top (levertijd afhankelijk van de bezorger, maar dat staat los van de shop). Afterservice ook super. Er is een keer iets fout gegaan met de Levering maar dat perfect opgelost. Prijs is goed, voor een paar cent minder hoef ik niet naar een andere aanbieder

Quick, effective, quality service

Great prices and great service seldom come together. However, this is the case with Bobplaza. Flair + accessories delivered in Portugal fast, highly pleased. Kudos!

Heerlijke koffie snel geleverd

De beste prijs voor Illy cups, geen verzendkosten en geen gedoe

Vlotte afhandeling, fijne website en zeer goed bereikbaar per what's app

Perfect zoals altijd

Koop al jaren mijn koffie bij Bobplaza. Stipte levering en scherpe prijzen.

Heerlijke expresso in een dag geleverd

Mooie aanbieding na vergelijking van verschillende aanbieders. Meteen de volgende ochtend geleverd.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.