Snelle levering en goed verzorgd.

Keurig verzorgd en snel in huis. Mooie kwaliteit. Aanrader!

Mooie kopjes!

Snelle en complete levering. Mooi product voor leuke prijs.

Zéér snelle levering van een kado

Een kado, Flair espressomaker Signature, voor mijn zoon in Berlijn was besteld op zondagavond en arriveerde in het gewenste afhaaldepot van Hermes in Berlijn op woensdagmiddag. Binnen 3 dagen. De eerste koffies zijn door hem al gedronken. Voortreffelijk snel. Uitstekend door PostNL en Hermes op de hoogte gehouden van het transport

geweldig!

wat een geweldig snelle bezorging!!!!

Geweldige ervaring!

Zeer goede ervaring. Bobplaza had per abuis een verkeerde versie van Illy koffie geleverd. Na een mailtje werd dezelfde dag nog kosteloos de juiste opgestuurd. De oude mocht ik houden! Top geregeld en graag tot een volgende keer!

Perfecte levering

De bestelde spullen werden volgens de afgesproken tijden geleverd. Spullen goed verpakt in doos.

Fijn dat je altijd kunt bellen of whatsappen, goede klantenservice!

Ik koop waterkooker Smeg

Perferct

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Ik ben bij Bobplaza terecht gekomen omdat het de goedkoopste website was om een theedoos van Bredemeijer te bestellen. Ik ben erg tevreden over de bestelde producten en ook de snelheid van de levering! Nadeel is het relatief hoge bedrag (75 euro) waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Inspirerend, fijn om er rond te lopen, veel te kijken!

Fijne winkel, leuke spullen, fijne mensen.

Geweldige, snelle service!!

Ene dag besteld, andere dag in huis. Helemaal top!!

Fast delivery and good quality

The design of the website is excellent and provides with detailed information that I was looking for. The delivery & service is also very reliable. I am happy with my purchase.

Keurig bezorgd

snelle levering , waardoor ik snel mijn eigen bakkie koffie kon zetten

binnen een paar dagen was mijn flair neo in huis , en kreeg ik er als extra een zak koffiebonen bij.

Goed en snel

Heb voor mijn Jura koffiemachine de schoonmaaktabletten van Jura en de Bobplaza waterfilters voor deze machine gekocht. De kwaliteit van de filters zijn uitstekend, ik heb ze al meerdere malen besteld. Ik heb ook een keer de eigen merk tabletten geprobeerd maar voor de Jura machine is het beter om die van Jura zelf te bestellen. De bezorging is snel en je wordt op tijd geïnformeerd over de bezorgtijden. De prijzen bij Bobplaza zijn concurerend.

prima service

bestellen , betalen en pakket volgt snel, meestal zelfs de volgende dag al. alleen nog even de retour van oude cups gaan uitzoeken, hoe wat waar

Supersnel en adequaat

Ik ben zeer tevreden over Bob Plaza. Je bestelt, de bevestgingen rollen binnen en de koffie is er de volgende dag. Binnen 24 uur. Beter gaat niet.

Gewoon heel goed

De website is duidelijk, de bestelling probeemloos geplaatst, en netjes op de hoogte gehouden van de levering. Artikelen keurig verpakt ontvangen, en helemaal naar wens.

De keuze is reuze in koffie en thee(producten)

We waren op zoek naar Biallettie espresso apparaten. Tot onze verbazing blijkt er ook Bialetti koffie te bestaan. Dat is ook nog een keer de lekkerste die wij tot dusver hebben geproefd.

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering

Bestel regelmatig water filters, cleaning tablets bij Bobplaza. Het assortiment is erg ruim, de kwaliteit van de producten is goed, de prijzen zijn ok, en de levering is snel. Bijna altijd al de volgende dag in huis.

gewoon goed

online bestelling zit goed verpakt, geen op of aanmerkingen.

Snelle levering van mijn koffie!

Makkelijke toegankelijke website, dus ik was snel met het bestellen van mijn koffie en ook de bezorging was supersnel! Een aanrader!

Snel geleverd, netjes verpakt.

Bobplaza heeft een goed assortiment. Er wordt snel geleverd en de retourvoorwaarden zijn prima.

Goed materiaal, snel geleverd

De bestelling was snel geplaatst en snel geleverd. De geleverde artikelen, schoonmaakmiddelen voor een koffiezetapparaat, voldoen prima.

De zending was netjes verpakt en goed gecommuniceerd over het bezorg moment.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.