Bestel sinds kort bij bobplaza verse thee.. Heerlijk en laatst per abuis een verkeerde geleverd en kreeg dezelfde dag nog de juiste nageleverd. De verkeerde mochten we houden om te proeven, top service!

Snelle levering en top kwaliteit product!

Laagste prijs van dit product in NL, too kwaliteit en hele snelle levering!

Prima winkel

Mijn nieuwe Sage espressomachine hier gekocht. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goede klantenservice en topproduct!

Ik heb de Bialetti Kitty Perculator 2 kops ontvangen samen met inductieplaatje, speciaal gemaakt door Bialetti. Voor advies heb ik eerst even de klantenservice gebeld, die mij ontzettend behulpzaam te woord stond. Ik zou absoluut weer hier bestellen, mede dankzij de snelle levertijd.

Prima producten voor goede prijs.

Wij maken al jaren gebruik van de producten van Bobplaza. Goede producten voor goede prijzen. betrouwbaar adres met snelle leveringen en goede communicatie.

Zeer goed gegaan

Kwalitatief goede producten en lekkere koffie.

Prima ervaring, ze maken waar wat ze beloven.

Voor onze Jura bonenmachine heb ik pas geleden enige filters en reinigingstabletten bij Boboplaza besteld. Conform Bobplaza op haar website belooft, werd de bestelling juist en keurig op tijd geleverd.

Snelle Levering, ruim assortiment

Koffie besteld. Erg tevreden door de snelle levering en tevens het ruime aanbod. Aanrader

Heeeele lekkere koffie van Illy besteld

Altijd heel makkelijk om via jullie lekkere cups van Illy koffie te bestellen. Betrouwbare dienstverlening en hele lekkere koffie.

Snel geleverd volgens afspraak! Volgende bestelling zal ook bij jullie zijn Gr ron

Snelle levering, eerlijke prijzen

Product zoals omschreven, snelle levering

Prima koffiezetter

Doet precies wat ik ervan verwachtte

Prima bedrijf, goed geholpen, snelle levering.

Ik had een bestelling gedaan en daarbij iets vergeten. Nu wilde ik datgene nog toevoegen zodat het onder dezelfde verzendkosten meegeleverd kon worden. Gebeld met jullie en uitgelegd gekregen wat ik moest doen. Prima service.

Prima geregeld

Heerlijke koffie!

Super goede adviezen! En heel aardige mensen aan de telefoon!

Ik belde met een vraag en kreeg iemand aan de telefoon die erg vriendelijk was! Ik vind dit ontzettend fijn en geeft me vertrouwen om bij dit bedrijf vaker dingen te bestellen! Ga zo door!

Snelle levering & niet duur

Niet verder zoeken...

Al jaren mijn vertrouwd adres voor koffiebonen, top service.

Niets om over te klagen, integendeel.

Overzichtelijke website met goede informatie over aangeboden artikelen. Eenvoudige bestelprocedure en vlotte levering.

Snelle levering prima producten

Snelle levering, goede prijzen en prima producten. Ze zouden alleen bij de bialetti 2 kops inductie mokka potjes moeten adviseren dat men er een inductie plaatje bij moeten aanschaffen.

Veel goede hulp bij het vinden van de juiste boon

Mijn eerste ervaring met Bob’s Plaza was toe ik aanvulling zocht voor mijn nieuwe Philips koffiezetapparaat. Mijn zoon raadde mij Bob’s Plaza aan. Hij was er erg enthousiast over vanwege het uitgebreide assortiment. Ik deel nu dit enthousiasme mede vanwege de goede en deskundige hulp bij het zoeken van de juiste melange.

Makkelijk snel en betrouwbaar

Duidelijke side snelle levering en betrouwbaar. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden bij vrienden en familie.

Geweldige producten en levering zoals jij wilt .

Geweldige producten, en de levering zoals jij het wilt.

Snelle levering en scherpe prijs

Ik heb reinigingsmiddelen van Jura besteld. De scherpste prijs en snelle levering

Heel goed!

Supersnelle service. Ben heel blij met mijn Bialetti Venus koffie percolator 4 kopjes rvs!

De lekkerste espresso

We kregen een uitstekend advies wat betreft het te kiezen koffie apparaat en de beste koffiebonen! Nu twee jaar later genieten we nog dagelijks van de overheerlijke koffie die de nespresso ver overtreft.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.