Top bedrijf!!!!

Doe regelmatig een bestelling die geheel volgens afspraak verloopt! Zo af een toe is er een presentje bij de bestelling , heel leuk!!!!! Beveel deze zaak aan , ik ben zeer tevreden vandaar 5 sterren!!! Glasbewassing Rob de Ligt

Perfect geregeld,super

Komen afspraken na,echt heel fijn,super service,Grt Hans

Gratis chocola!

Bestelling was een paar daagjes te laat, maar dat was zeker niet hun fout. Niemands fout eigenlijk; flinke sneeuwstorm en overbelaste bezorgingsdiensten. Product was prima verpakt en de gratis chocolade truffel bonbons deden het erg goed hier!

Bobplaza Coffee Solutions voelt prettig en be

Ik schrijf nooit recensies !! Ik had reinigingsmiddelen nodig voor mijn koffieapparaat en zocht het internet af. Ik had via internet genoeg keuze, maar mijn keuze viel op Bobplaza. De artikelen waren de volgende dag al in huis en ik kreeg er een attentie bij. Er zat ook een brief bij de verpakking en ik had het gevoel dat Bobplaza de goederen echt met zorg had afgeleverd. Mijn bestelling doe ik de volgende keer via Bobplaza.

Top bedrijf top assortiment goede kwaliteit

Prima voorlichting betrouwbare informatie en snelle levering met verrassing voor bij de koffie Klantgerichtheid ten top Dit bedrijf heeft het begrepen!!

Snelle levering, alles in orde

Zeer lekkere thee en mooie verrassing in het pakket

Eerste keer een bestelling geplaatst, is zeer goed bevallen. Doosje chocolade in het pakket maakt het geheel wel helemaal af. Top ervaring.

Ik moest mijn bestelling terug,omdat de maat van de koffie kopjes te klein was.Ik nam contact met klantenservice еn kreeg retour formulier.Bobplaza betaalde mij het geld terug .

Goede ervaring!

Snelle service, degelijke verpakking, snelle verzending.

Goed zaken doen met jullie!

Prima verzorgd, goed verpakt met zelfs met doos chocolade erbij! Hele mooie glazen. Zeker een aanrader.

Ik zocht een theepot en vond deze hier. Buiten de prijs was de service goed. Goed ingepakt, veilig verzonden en goed op de hoogte gehouden. Top!

Snelle service. Ruime keus

Gemakkelijke site. Betaalbaar en ondanks de sneeuw binnen 1 dag in huis.

Goed geregeld

Snelle levering en nog een leuk cadeautje op de koop toe

Earl grey thee en tablets voor de koffiemachine

Had de tablets nodig en ontdekte dat ze hier van alles verkopen. Zoals o a earl grey. Nu is die overal anders maar deze is precies zoals die hoort te zijn, met bergamot.

De bestelling was snel binnen. En de thee is erg lekker. zelf me kinderen vinden thee nu lekker. We hebben zelf iets extra gekregen

Snelle levering van mooi en stijlvol product

De service van Bobplaza is super: snelle levering van mooi en stijlvol product. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Het bestelde product was netjes en goed verpakt en de Valentijn attentie erg welkom en lekker. Ik geniet er nu elke dag van en zal zeker weer bestellen.

goede prijs en snelle levering

Precies kunnen vinden wat ik zocht voor een goede prijs. Netjes en snel bezorgd.

Voor de eerste keer ‘n bestelling geplaatst. Op tijd geleverd, keurig verpakt, en een leuke attentie erbij nl een doosje bonbons. Heel leuk! Anja Kusters

Snelle levering met heerlijke Belgische bonbons cadeau! Wij hebben gesmuld van de witte chocolademelk en de chocolade!

Fijne website, vlotte levering. Bij laatste levering verrast met doosje chocolade truffels. Nice.

Zeer goede service

Dubbelwandige koffieglazen gekocht, er kwamen er 2 gebroken uit de verpakking, binnen 1 dag 2 nieuwe gekregen zonder discussie. Goede prijs en ook goede service!

Makkelijk bestellen, goede prijzen en snelle bezorging.

Prima levering binnen de afgesproken tijd

Goede website. Snelle levering.

Even with the snow, the package was delivered on time and inside there was a free gift. I would definitely buy again and recommend Bobplaza to my friends!

prima product

Lekker bakkie een traktatie Kun je nog eens wisselen van smaak

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.