Mijn bestelling was op voorraad en werd heel snel geleverd! Top!

Na bestelling en betaling prompte bezorging in feite ongekend snel in deze Coronatijd. Ik heb wel andere ervaringen gehad.

Precies zoals je het wil.

Bezorging ging goed, producten in orde. Niks op aan te merken. Een tevreden klant.

Snelle service, maar verkeerde product, netjes hersteld

Op de site staat een foto van een nieuwere versie van het product, dan hetgene dat geleverd is. Niet helemaal terecht dat ik moet vetalen voor de terugzending. Product ook niet geleverd met een formulier voor terugzenden. Dat moest ik eerst opvragen en uitprinten. Na deze review snel contact gehad en inmiddels zeer tevreden over de afhandeling.

Ik ben tevreden

Netjes op tijd afgeleverd

super snel heerlijke koffie

uitgebreid assortiment en snel geleverd.

snelle levering en goede producten

goede prijs kwaliteitsverhouding onderhoudsproducten

Snelle levering van heerlijke koffie!

ineens is de koffie bijna weer op, zoals nu...dan klik ik website Bobplaza aan en hupsakee weer besteld en binnen korte tijd is voorraad weer aangevuld : )

Blij met aankoop

Wat een mooi design! Een goede thermoskan die het water lang warm houdt. Zo lang je niet vergeet om het dopje aan de bovenkant weer dicht te drukken. Kwestie van gewenning.

Op tijd bezorgd en heerlijke koffie.

Geheel naar verwachting

Super fijne koffiekopjes ,goede grootte , drinken fijn

Goede en snelle service

Ook in het contact met de klantenservice verliep alles naar wens. Erg vriendelijk en behulpzaam!

Gewoon goed... en snel, of is dit bijzonder?

Flair Neo gekocht en keurig op tijd geleverd net als de accessoires met de 2de bestelling.

Snelle levering, bijzondere koffie's

Bestel een paar keer per jaar mijn koffie hier omdat deze in NL bijna nergens te koop is. Goed geprijsd vergeleken met anderen en actieprijzen als je hogere aantallen koopt. Blij dat ze online bezorgen. Klein minpunt: hoge verzendkosten en je moet wel héél veel koffie bestellen voor gratis verzending. Dat vind ik niet meer oassend in deze tijd. Verder dus dik tevreden!

Mooi!

Ik was wanhopig op zoek naar mooie en stevige espressoglazen. En na veel zoeken, vond ik ze op deze website. Ik ben ontzettend blij! Het bestellen ging redelijk goed. Het enige wat ik niet begrijp, is waarom hij niet had gepakt in het adres dat ik 2 hoog woon. Hij pakte alleen het hoofdnummer. Het pakketje is wel aangekomen door mijn lieve buren, maar daar zit dus misschien een glitch in.

Duidelijke website en supersnelle service!

Altijd als ik bestel ben ik binnen 5 minuten klaar en de dag erna heb ik Mn koffie, zelfs in het weekend!!

Perfect Service, buy and delivery

The machine I bought was carefully packed, the cheapest of the country and delivered the day after I bought it. What else to say?

super

Snelle en correcte levering

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Prima website, snel geleverd tegen een goede prijs.

Snelle leveringen

Snelle leveringen

Snelle service!

Heerlijke koffie, snel geleverd!

gewoon doen

Goed product snelle levering en prima service

Prima webshop

Goede klantenservice. Vriendelijke mensen erg goed geholpen.

Snelle bestelmogelijkheid via Bobplaza. Direct een mail en tevens een snelle levering van het bestelde product. Wie voor Bobplaze heeft gekozen zit qua service en betrouwbaarheid op rozen.

Goeie en vriendelijke uitleg over mijn aankoop

Goeie en vriendelijke uitleg over mijn koffiemachine. Erg tevreden en voor een aantrekkelijke prijs

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.