Very good

Very good. Will continue as a client.

Accuraat

Enkele keren bestelling gedaan. Wordt keurig op tijd en correct afgeleverd.

Gemakkelijk besteld en snel in huis.

Perfect!

Het online bestellen gaat heel makkelijk. Het is ook fijn dat BP verschillende soorten en merken koffie verkoop. Je kan kiezen of je de bestelling laat bezorgen of ophaalt in hun showroom. Wij halen het altijd op omdat mijn man in de buurt werkt van de showroom. Als je hebt besteld kan je het het eigenlijk meteen ophalen. Perfect toch!

Bestelling de volgende dag in huis!!

En dat rond de drukke feestdagen!! Top!!

Goede service, goede prijs stelling

Gewoon goed geregeld, zowel de service is uitstekend als ook de prijs is goed.

Positief

Gemakkelijk besteld en snel geleverd, ondanks kerstdrukte. Heel tevreden met mijn Delonghi. Eenvoudig te bedienen en te reinigen, meer moet dat niet zijn. Nu ongeveer 2 weken in gebruik, dus over lange termijn kan ik nog niets zeggen.

Ik heb goeie ervaringen met BobPlaza

Snelle levering en goed product

Ik heb de flair espresso gekocht bij bobplaza. Een van de weinige plekken in Nederland waar deze verkrijgbaar is. De verzending was snel en de verpakking goed (niet te veel onnodig karton).

Fantastische koffie voor een scherpe prijs

De hele reis van ontdekken van het uitgebreide en veelzijdige aanbod op de website, het bestelproces, de super snelle levering, de aftersales en de smaaksensatie van Van Geels Roma was geweldig. Dit smaakt naar meer! Inmiddels tweede bestelling geplaatst en ook onderhoudsproducten voor Jura besteld.

Perfect geregeld!

Super doen wat ze moeten doen!

Ruim aanbod voor de koffie enthousiast

Ik was op zoek naar reinigingsmiddelen voor mijn espresso apparaat thuis. Bobplaza heeft een ruime keuze aan goede kwaliteit producten voor het onderhoud van je machine, zelfs voor de minder grote specialistische merken. Daarnaast ben ik ook nog geslaagd voor alle accessoires voor thuis, bonenmaler, barista tools, tamper (hoogwaardig). Veel keuze dus en goede prijzen, aanrader!

Perfect en super snel!

Onze favoriete koffie bijna op, onze vorige leverancier is gestopt dus zijn wij bij Bobplaza gaan bestellen. De super snelle bezorging is geweldig! Ik ben er echt blij mij.

Prachtige producten voor en goede prijs

Fijne service en snelle /kundige reactie op mijn vraag. Bedankt!

Eerste keer

Snel, gemakkelijk en goed geregeld. Kom zeker terug :)

Altijd supersnel en hoge kwaliteit

Toffe store, altijd snel je bestelling in huis.

Prima Espresso bonen, prima service

Opvolging, na het plaatsen van de bestelling, was prima zowel qua communicatie, snelheid als prestatie. Daarnaast zijn de bonen prima van kwaliteit (en tht-datum). Ten slotte, ook nog advies en een sample ontvangen, prima!

Cyclingcowboys

Prijs en levering zee correct en snel! Mijn koffielrverancier sind 2018. Wel een een andere geprobeerd maar kom toch steeds hier terug.

Eenvoudig makkelijk en snel

Uitstekende snelle service, ook tijdens de drukke feestdagen

Supersnelle service

Uitstekende snelle service

Product dat ik al lang zocht, hadden jullie. Blij mee

Top geregeld altijd

Zeker een aanrader!

Goed aanbod, duidelijk, betaalbaar, snelle levering

Concurrende prijzen, een goed aanbod tegen een goede prijs en snelle levering. Dat maakt een webshop aantrekkelijk. Bobplaza biedt dit allemaal. Ik ben een nieuwe, vaste klant. Dank voor de service!

Supersnelle en keurig verpakte levering

Zeer positief

Prima en snelle levering!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.