heerlijke koffie en snelle bezorging

Geen klachten, heerlijke koffie, snelle levering en goede prijs t.o.v. andere aanbieders.

Heerlijke koffie, goed advies

Ik kwam bij Bobplaza voor een half automatische espresso machine. De verkoper liet me verschillende opties zien en proeven. Uiteindelijk liet hij me op een meer vol automatische machine zien. Een optie waarnaar ik uit mezelf niet zou hebben gekeken. We hebben nu een SAGE machine die elke dag automatisch aan gaat en ons voorziet van perfecte en stabiele cappuccino.

Ruime keuze en snelle levering

Snelle levering!

Zeer goed verpakt, snelle levering, voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Top !!!

Goede uitleg van personeel en namen de tijd En daarna ook goed goede hulp met aanvraag voor kado paket Groetjes Claudia de roo

Goede snelle en correcte service

Er was een deel van de bestelling gebroken, toen ik het thuis ontving. Ik heb savonds een mail gestuurd. De volgende dag voor dat ik gebeld had , hadden ze al een nieuw glas opgestuurd.

Vlotte levering

Ik had in december niet verwacht dat mijn levering vlot zou zijn. Tegen verwachting snel en goed verpakt.

top, en duurzaam, dat er onderdelen van mijn thermoskan los na te bestellen zijn!

om een rubberen ring voor een thermoskan zat wel heel veel verpakkingsmateriaal. De forse doos zat vol met plastic afval, en dat vind ik jammer. Kleine onderdelen die door de brievenbus passen zouden in een envelop verstuurd kunnen worden

Klantvriendelijk en goed advies

Schitterende illy collection espressokopjes besteld. Stonden de volgende dag al klaar om afgehaald te worden.

Altijd op voorraad en binnen 24 uur voor elkaar.

Wij gebruiken standaard Smith en Douglas en kopen bij Bob wegens snelle levering en service

Uitstekend !

Geweldige service en snelle aflevering !

Snelle aflevering en product conform afbeelding

Via Googlen heb ik BobPlaza ontdekt. Ik ben begonnen met een proefpakket en uiteindelijk voor mij de beste soort koffiebonen gevonden. Bestellen , bestalen en het pakket is er al de volgende dag. Dus wat wil je nog meer.

Prachtige kop en schotels voor een mooi prijsje

Goede kwaliteit Goede prijs Goede service

Besteld, geleverd, tevreden.

Gezocht, gevonden, besteld, geleverd: een tevreden koffieleut.

Goed en snel.

Goede prijs, snelle levering, goed product.

Super klantgevoel bij Bobplaza

Perfecte afhandeling van voorraad-verschil!

Con Amore Originale...fantastisch!!!

Sterk en fijn van smaak.

100%

Alles prima geregeld.

Echt zeer goed koffie met intense smaak voor perculator.

Ik zocht koffie met een notensmaak en vond deze bij Bobplaza. Nergens anders in Nederland kan je dit vinden. Goede en snelle levering.

Al jaren tevreden klant :)

Al jaren koop ik hier mij illy iperespresso capsules :) En de laatste tijd -ivm thuis kantoor- groot afnemer! Altijd snel geleverd, een van de of dé goedkoopste die ik online kan vinden. Ik ben tevreden in ieder geval.

Dubbelwandige glazen zijn prima, helaas kwamen er een paar kapot aan. Zeer goede ervaring met de klantenservice!

Snel, ook met hulp bij corrigeren als het niet optimaal loopt buiten hun verantwoordelijkheid.

Gewoon goed

Product was bij vele andere uitverkocht. Ik kwam op de site van bobplaza en daar was nog Voorraad. Snel de bestelling gedaan en product was snel binnen. Goed verpakt

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.