Goede service en snelle levering!

Onze bestelling was gemakkelijk te doen via de website. En de levering was supersnel. Zeer content mee!

Alleen jammer dat de verpakking van de illy koffie is veranderd in plastic ipv blik. Op jullie site staat dat het dezelfde inhoud, maar dat klopt niet. Het zijn 18st geworden ipv 21st.

Snelle levering, goed verpakt!

Had een koffieverdeler van 51mm besteld. Werkt erg goed en de doorloop van de koffie door de open portafilter is aanzienlijk verbeterd. Levering was ondanks de kerstdrukte erg snel.

Snel en betaalbaar

Snelle bezorging, ondanks de feestdagen en hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Ze waren de goedkoopste die ik kon vinden. Producten snel besteld en info op de website is accuraat.

Super product

Lekkere koffie. Snelle en goede levering

Bobplaza levert snel en goed!

Al enkele jaren bestel ik mijn koffie bij Bobplaza, met zeer tevreden resultaat!! Altijd een hele snelle levering en nooit enig probleem met bestellen of betalen.

Vriendelijke bediening

Heel vriendelijk en zoals beloofd de volgende dag bezorgd top

LEKKER

I always ordered both illy capsules and machine from Bobplaza. always with reasonable prices and diligent delivery! usually deliver within 1-2 days and it's perfect for my coffee spirit :)

Een fijne nieuwe ervaring!

Mooie producten. Goed assortiment. Communicatie en levering top!

Geweldig!

Te laat kwam ik er achter dat ik een grotere Chemix koffiezetter wilde voor de komende feestdagen. Twee dagen voor kerst toch maar besteld. En een dag later had ik 'm al in huis! We hebben met de (paar) gasten kunnen genieten van heerlijke koffie!

Snelle service!

Goede en prettige afwikkeling bij problemen. Uitstekende service, top!!!

Prima, besteld op 23-12 en dag nadien geleverd, had ik niet verwacht !!!

Tevreden!

Ik heb koffie online besteld en had ik hem heel snel ontvangen ook een paar keer in de winkel geweest en de medewerker was zeer vriendelijk. Top

Prima en snel!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel en netjes bezorgd.

Bestelling was snel binnen, en ik kreeg ook genoeg informatie om mijn bestelling te volgen. Alles was goed verpakt.

Prijs en kwalteit klopt.

Ik heb een sage half automaat gekocht deze klopt met de foto en uitleg helemaal. Besteld en kwam dag erna al binnen, super. Het zat goed en degelijk verpakt dus kans op beschadigingen is nihil. Ik bestel in de toekomst voor mijn benodigd heden bij bobplaza alles.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed.

Volgens afspraak snel geleverd op huisadres i.p.v. werkadres i.v.m. Corana.

Groot assortiment, overzichtelijke website...

Ik vind de webwinkel een fine winkel, makkelijk om bij te bestellen, snelle service en goede kwaliteit van de spullen die verkocht worden. Voelt als een betrouwbaar adres.

Prima geregeld

Ik heb een fluitketel besteld en die werd heel snel geleverd. In de doos zat ook nog een aardige en verrassende attentie. Bestellen op de website was ook een fluit(ketel)tje van een cent.

Top! Heerlijke chai latte

Ik ben fan. Sinds ik thuiswerk kan ik niet meer bij het koffietentje chai latte halen, dus wilde ik het thuis zelf doen. Maar het is nog erg lastig om online goed chai latte-poeder te vinden. Ik heb deze op de gok besteld en ben er mega tevreden mee! Smaak is heerlijk: lekker kruidig en ook gezoet, zonder dat ie meteen mierzoet is. Had de bestelling ook al heel snel in huis! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gewoon goede service

Correcte levering en op het aan gegeven tijd stip top

Prima.

Goede service, had snel mijn geld weer op de rekening na een retour.

Service is uitstekend

Goede en snelle service, pakketje was binnen 1 dag bezorgd

Goed product, snelle levering

Service is uitstekend.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.