Snelle service.

Ook na telefoontje werd meteen actie ondernomen.

Goed en snel afgehandelde order. Tevreden klant.

Duidelijke website. Met ruime keuze. Vlekkeloos verlopen bestelling van een koffie grinder en een aantal pakken koffie bonen. Snelle levering. Zeer tevreden. Zowel over het apparaat als over de koffie. Wij raden Bobplaza aan iedereen aan.

goeie after service

Er was iets mis gegaan met de levering. doorgegeven aan de klantenservice, snel antwoord en netjes afgehandeld. ik blijf er bestellen.

Always perfect !

So far every order I placed was having not a single problem: always punctual, always good quality, always good prices. Pretty impressive!

Snel levering

Ik bestel al jaren Illy koffie, altijd goed en snel geleverd.

Uitstekent alles conform afspraak

Op tijd geleverd en uitstekende service. Had per ongelijk 2 x bestelling gedaan terwijl dat in een keer had gekund. Werd gelijk gebeld en kreeg compensatie voor de extra leveringskosten.

Goede koffie, scherpe prijzen en snelle levering!

Voor de koffie die wij thuis drinken heeft Bobplaza de scherpste prijzen. Daarnaast goede communicatie (updates per mail over de bestelling) en wordt er snel geleverd. Blij mee!

Prima je bestelling is zeer netjes en correct geleverd

Snel besteld snel geleverd zonder problemen

Snel geleverd, mooi product prima prijs.

Ik kreeg mijn vervangings beker snel geleverd. Prima verpakt. Mooi en betrouwbaar bedrijf

Erg klantgericht en duidelijke beschrijving

. Goede ervaring: duidelijke website. . Doet wat er beloofd is end service en bezorging . Erg zorgvuldig ingepakt (dit is m.i. liefde voor de eigen artikelen). Goede "nazorg".

Prima service.

Snelle verzending en prima service.

Super snel

Top levering, super snel!

Bestelde spullen volgende dag in huis.

Prima service bij bobplaza chapeau!!

Er Was door een fout van mezelf iets niet goed gegaan met de aflevering van mijn bestelde product Bobplaza heeft dit zonder extra kosten prima opgelost. Dank hier voor!!!

Top service en volgende dag geleverd

Ik heb een waterkoker en melkopschuimer besteld. Makkelijk te bestellen en hadden ze volgende dag in huis

Goede smaak.

De koffie smaakt goed. Maar ik mis de geur! Het mag meer naar hazelnoot-koffie ruiken. Ik heb in Amerika hazelnoot-koffie gedronken en gekocht die veel lekkerder ruikte.

Snelle levering.

Bobplaza was voor mij onbekend. Maar een hele fijne ervaring bij dit bedrijf. Duidelijke site en nogmaals snel geleverd.

duidelijke webiste en komt afspraken goed en snel na.

Keurig ! En super snelle levering.

Gewoon geweldig

Via internet twee bodem cafetiere glazen besteld. Zeker een gunstige prijs en de volgende dag al in huis. Gewoon geweldig. Harry

Goede ervaring

Goed product, snelle levering

Product bij de eigen leverancier niet op te halen bij een afhaalpunt, maar bij Bobplaza wel...helemaal top en ultra snelle levering :)

Fantastisch!

Altijd zeer vlotte levering. Toppie!

Een perfecte levering

Goede producten en perfecte snell levering

Na bestellen snel in huis

Goede en snelle afwikkeling van de bestelling

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.