super mooi apparaat

Wat een gaaf ding op ons aanrecht en wat een lekkere koffie! Nu we meer thuis zijn hebben we meer tijd om een fatsoenlijke kop koffie te zetten. Ik moet toegeven, het is even pielen voor de juiste afstemming maling en hoeveelheid gemalen koffie voor de perfecte kop, maar het is ook wel weer sport én een leuke break tijdens onze thuiswerkdagen. Corona-proof dus ;) Als je gewend bent om sloten koffie te drinken dan is dit apparaat niet voor jou. Maar het kan je wel helpen bij het minderen van je koffie gedrag... kwaliteit vóór kwantiteit! Levering was helemaal top overigens.

Snel, accuraat en vriendelijk bedrijf en medewerkers

Aanvankelijk op twee verschillende PostNL plekken geleverd, maar na tel contact snel en vriendelijk een oplossing gerealiseerd.

perfect

ik vind alles perfect

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijk een bestelling kunnen plaatsen en een snelle levering. Dus een aanrader

Snel en accuraat afgewikkeld

Zie boven

Betrouwbaar en snelle levering

Gemakkelijk te vinden wat ik zocht en super snel geleverd

Snelle correcte levering

Goed verpakt product. Snel geleverd

Het was wat ruig ingepakt

De prijs vergoed dit.

SUPER! Snel geleverd, netjes verpakt.

Ik ben erg blij met mijn bestelling

zoals besteld

Perfect geholpen bij aanpassing bestelling

Perfect geholpen. Zag pas bij de opdrachtbevestiging dat ik per ongeluk decaf had besteld ipv lungo. Mailtje gestuurd en werd meteen gecorrigeerd. Zoals altijd superservice

Nice product and shifted really fast.

The mokapot is nice and matches my expectation

Goede service en scherpe prijzen

Ik heb in de afgelopen 24 jaar bij veel bedrijven mijn koffie en thee gekocht, maar dit is een van de fijnste zaken. Goede service, scherpe prijzen en transparant/eerlijk over garantie. Voor MKB bedrijven aan te raden.

Bestelling geleverd zo als wordt beloofd

Snelle en uitstekende service

Particulier had ik vervanging voor een bekerglas nodig voor mijn Bodum caffetiere. Deze was overal uitverkocht behalve bij bobplaza. Ik was erg tevreden hoe snel de verwerking van de bestelling ging en de manier van verpakken. Het ging om een fragiel item en was dus goed, (maar niet met teveel) verpakking geleverd. Geen dag zonder koffie gezeten!

mooi spul

mooie spullen, snelle levering, toppie !!

Snel geleverd Niet luchtdicht

Erg snel geleverd de pot die ik heb besteld laat wel geur door dus hij isn niet helemaal luchtdicht

Snel, betrouwbaar en goedkoopste

Ik bestel mijn Illy ese koffiepads altijd bij Bobplaza omdat ze snel betrouwbaar en de goedkoopste zijn.

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Ik heb enkele dingenbesteld om thuis cappuccino en latte macchiato te maken met mijn eenvoudig Delonghi koffieapparaat. Prima spul en snel geleverd.

Super tevreden

Ik heb al een paar keer hier mijn Solis reiniging middelen besteld de laatste keer ging niet helemaal als gepland maar ik had iemand aan de telefoon en die was super behulpzaam aardig en mee denkend dus ik ben zeer tevreden

Vriendelijke mensen, goede prijs.

Goede levering en vlot.

Super koffie en snel geleverd!

Ik heb al een paar keer koffie hier besteld. Ze zijn tot nu toe de goedkoopste en leveren exclusieve koffie als EARTH koffie.

Snelle levering en overzichtelijke site

Prettig

Hele vlotte toezending van de binnenfles van mijn favoriete Steltonkan.

Duidelijke website, vlotte aflevering, goede berichtgeving over het afleveren.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.