snelle service en productie lekker te gebreken

Na wat gezoek de koffie gevonden en na bestellen vlug in huis. Cupje past niet direct, maar Bob gaf al aan dat ik het terug kon sturen als het niet geopend was. Gebruik van de cupjes is toch n gezoek gelukt. Service is echt prima.

Top kwaliteid koffie

Duidelijke webshop groot aanbod aan koffie snelle levering en heel erg netjes verpakt en noet te vergeten heerlijle koffie

Snelle levering, redelijke koffie

Bestelling was snel geleverd. De koffie is wel oke kwa smaak volgende keer een andere proberen.

Prijs en snelheid

Bij Bobplaza altijd de beste prijs en supersnel bezorgd

Prima service!

Bestelproces en levering verliepen beiden soepel en snel.

Snel en goed

Snelle levering altijd in orde

snelle levering & goede Illy koffie

snelle levering & goede Illy koffie

Snelle levering en een goede kwaliteit koffie

Wij bestellen al jaren bij Bobplaza onze koffie. Ze leveren snel en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. De website is overzichtelijk en het personeel behulpzaam en geeft goede adviezen. Je kunt hier voor een ieders smaak wel slagen.

Uitstekende service

Eerste keer besteld en zeer tevreden. Goede producten, goede service en snelle verzending

Makkelijk, snel en accuraat

Levert wat beloofd is, op tijd. Makkelijk bestelproces.

Snel, goed en goedkoop

Levering is volgende dag geleverd. Goed verpakt in een doos. En blijkt ook de goedkoopste te zijn. Wat wil je nog meer?

perfecte service

Duidelijke website, snelle levering. Nette stevige verpakking.

Een heldere site, waarin de diverse artikelen makkelijk te vinden zijn. Het door mij bestelde artikel was de volgende dag geleverd

Levering prima

Bestelling werd snel en goed geleverd.

Snelle levering van lekkere koffie

Bobplaza heeft de apart verpakte illy cups waardoor de koffie lekker vers blijft wat voor mij ideaal is met enkele kopjes koffie per week. Levering wat snel en in orde!

Zeer mooie waterkoker, snel geleverd

Wat betreft BobPlaza: soepel bestel proces en snel geleverd. Wat betreft het design Waterkoker (Stelton Emma) : Was in de veronderstelling dat de buitenkant van deze waterkoker van kunststof gemaakt zou zijn. Ik vond hem dan ook aan de dure kant. Echter hij blijkt gemaakt te zijn van mat zwart gelakt rvs of aluminium (ik verwacht wel dat hij hierdoor gevoeliger zal zijn voor krassen en deukjes, maar dat zal de tijd moeten uitwijzen. Tot op heden gaat het goed) . Hij ziet er een stuk verfijnder uit dan dat ik op basis van de afbeeldingen verwacht had. Daar waar een product in het echt vaak wat tegenvalt was hier het tegenovergestelde het geval. Wat ik verder positief vind is dat het logo subtiel geplaatst en klein gehouden is. Wat betreft gebruik waterkoker (Stelton Emma) : het deksel (gemaakt van kunststof) moet bij het vullen losgedraaid en afgenomen worden. Bij de meeste waterkokers is deze met een knop te openen en scharniert deze naar boven open. Voor mij geen groot bezwaar maar is wellicht iets minder handig in gebruik. Voordeel dan weer is dat het deksel niet in de weg zit bij het vullen. Daarnaast is er geen venster en inhoudsaanduiding aanwezig. Wel zit er aan de binnenzijde een rvs lip die aangeeft tot hoever de waterkoker gevuld kan worden. Deze is goed zichtbaar, maar het kan wat lastig zijn om te beoordelen of het water de lip al bereikt heeft. Maar ook dit is voor mij geen groot bezwaar en in de praktijk lijkt de waterkoker geen moeite te hebben met iets meer water.

Niet een keer super, maar altijd super goed!!

Ik kan niet anders zeggen, dan dat bik altijd zeer tevreden ben.

Ik bestelde een bialetti die geschikt zou zijn voor inductie, maar bleek dat niet te zijn.

Ik bestelde een bialetti venus 2-kops perculator ter vervanging van mijn oude, omdat ik een perculator nodig had die geschikt is voor inductie. Ondanks de beschrijving op de site, werkt deze perculator niet op inductie en moest ik uiteindelijk toch nog een adapterplaat kopen om de bialetti te kunnen gebruiken.

Eindelijk weer eens Smit & Dorlas gedronken

Ik kreeg echt een nostalgisch gevoel toen ik de doos openmaakte met de snel geleverde Smit & Dorlas. En nog toffer was het dat er nog koffiekoekjes en een effectieve sluitstrip mee verpakt was. Wat een verrassing. Ik doe meteen weer een bestelling.

Fijne website met uitstekende levering

Het zoeken en vinden van de artikelen gaat eenvoudig op de website. Daarbij voldoende assortiment en een goede levering met een mooie checklist inbegrepen.

Vlotte levering, verzord

Op tijd, degelijk verpakt, alles OK

Ruime keus, snelle levering

Veel keus is producten voor onderhoud espresso machine, zowel officiële merkproducten als eigen merk.

Betrouwbaar

Alles wat ik bestelt heb is goed verpakt en wordt altijd op tijd geleverd.

is uitstekend

gewoon O.K.

Mijn Stelton koffiekan miste de afsluitdop. Op de website staan goede afbeeldingen van verschillende afsluit/schenkdoppen. De keus was snelgemaakt.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.