Bob plaza staat voor de mix Betrouwbaar, Snel, Kwaliteit voor een Eerlijke prijs

Onlangs bij Bob Plaza de Sage Barista Touch gekocht waarbij ik een mooie bonen combinatie cadeau ontving. Ook voor een goede prijs en snelle levering kan je perfect terecht bij Bob Plaza. Je hoeft dus echt niet naar de grote webwinkels te gaan.

Uitstekende service

Geachte Heren/Dames, Als de service overal zo perfect was, zouden er nog maar weinig rechtszaken nodig zijn om dergelijke problemen op te lossen. Dit zou veel irritatie bij de mensen vermijden.

Ik ben zeer tevreden

Snelle bezorging en snel telefonisch contact. Men heeft aandacht voor de klant

Fantastisch bedrijf met goede service

Een bedrijf dat de prijs kwaliteit op het juiste peil heeft zitten, maar daarbij zeker niet inlevert op snelheid van levering en/of klantenservice

Ik was op zoek naar de Sage Barista Pro, deze uiteindelijk hier gekocht. Goede aanbieding met de gratis koffiebonen. Alles netjes en op tijd geleverd , kortom niks op aan te merken

fast delivery, variety taste in stock

in 1~2 days, it will be delivered, and most likely it has all kinds of stock that I couldn't find in other web stores.

Keurig verzorgd

Zoals ik gewend ben netjes op tijd alles thuis. Veel winkels kunnen hiervan leren met te hoge prijzen en service die onder maats is. Daarom bestel ik bij Bobplaza De betere online koffiewinkel

Snel en correct

Ik had ontkalkingstabletten voor mijn Siemens koffiemachine nodig en bij Bobplaza waren deze een stuk goedkoper dan elders. Op vragen wordt snel gereageerd en het pakketje werd ook snel bezorgd.

Helemaal naar wens

Accuraat afgehandeld en goed en mooi ingepakt.

Top ervaring

Heldere website en snelle service!! Echte Illy koffie kwam binnen 24uur bij mij aan de deur. Erg blij!

Volgens afspraak en goede prijs/kwaliteit

No nonsens webshop, en, nogmaals, een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb jullie aanbevolen bij bekenden.

Snelle service, goede producten

Helemaal onbevooroordeeld ben ik niet, vanwege de familieband. Mijn nieuwe koffiemachine bevalt me heel goed en de kwaliteit van de koffie en thee is goed en lekker.

Uitgebreide webshop en een mooie winkel!

Ik heb in de webshop mijn product besteld en deze in de winkel opgehaald. Goede service en een heerlijk kopje koffie mee voor in de auto.

Uitstekende snelle en correcte verzending

Bestelde producten van hoge kwaliteit, netjes verpakt en voor een gunstige prijsstelling

Bijna volmaakt

Prima service, vanaf de eerste keer. En dat is al jaren geleden! Maar met mijn bestel- gegevens zou je conclusies kunnen trekken. Ik bestel de laatste jaren altijd Latijns- Amerikaanse Illy - capsules. Èn Idylium-capsules. Ik moet nu wekelijks kijken of die er eindelijk weer zijn. Alweer weken/ maanden lang. Wat zou het niet attent zijn om van BobPlaza een mailtje te ontvangen als die soort er weer in de collectievoorradig zijn.

Prima aanbod, redelijke prijzen + goede service.

Bepaalde soorten Illy capsules die bij andere aanbieders niet voorradig waren, kon Bobplaza gewoon direct leveren.

Snel gevonden, snel gekozen, snel ontvangen

Duidelijk catalogus om producten te vinden. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Super goed geholpen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst bleek een deel van de bestelling niet meteen maar 3 dagen later leverbaar te zijn. Daar werd ik keurig over gebeld. Toen ontdekten ze ook dat ik geen bonen maar gemalen koffie had besteld terwijl ik juist bonen moest hebben. Zeer attent recht gezet en nog thee aan over gehouden. Geweldige service!

Uitstekende keuze koffiebonen

Uitstekende keuze koffiebonen, snel en netjes geleverd

Happy with new coffee machine

We ordered a coffee machine. It was delivered quickly with good communication and in perfect packaging. Thank you for the gift :) we enjoy daily with good coffee.

Super snelle levering en lekkere koffie!

Super snelle levering en lekkere koffie!

Een exclusieve V.I.P. behandeling.

Het was een snelle levering van de bestelde goederen. De bestelling voldeed aan de kwaliteit en kwantiteit. Hiervoor mijn vijfsterren cadeau.

Superblij met m'n waterkoker

Hele mooie waterkoker gekocht van Stelton voor een prima prijs

Goede snelle service

Na bestelling wordt je regelmatig geïnformeerd per mail hoe de bestelling wordt verwerkt en geleverd wordt.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.