Prima voor elkaar!

Mijn laatste bestelling bevatte items die achteraf toch niet leverbaar bleken te zijn.. Netjes een mailtje gekregen daarover wat ik wou, deel laten uitleveren andere annuleren.. Was geen probleem en kreeg geld terug voor wat ik anuleerde en de rest was keurig snel en goed verpakt verzonden!

Ik heb koffie besteld. Na 2 dagen was de bestelling binnen.

Mmmwwa

Koffiebonen besteld, Milano, maar ze waren niet vers gebrand. Staat ook geen branddatum op de verpakking, alleen een tht datum.

Direct ontvangst

Mooi entree. Het Illy apparaat stond klaar! We kregen geen koffie aangeboden zoals van te voren (na de bestelling en betaling) werd aangeboden. Ik had zelf een tas mee waar de doos precies in paste. Ik kreeg geen Bobplaza tas mee of Illy tas :) Gelukkig heb ik de Illy-nesprosso machine zelf kunnen ophalen.

Goede service zoals je verwacht!

Had de verkeerde apparaat binnen gekregen, waarna ik gebeld had. Er zaten ook 2 gratis blokker capsules in die ik ook weer nether in de doos terug geplaatst had. De andere dag kwam dezelfde koerier met de goede apparaat en hij naam de verkeerde mee terug. Bij het uitpakken van de nieuwe dat er buiten de 2 blokker nog een extra doosje in met capsules! Was blij verrast want dat doosje gebruik ik alszijnde ' uitproberen' voordat ik de blij open maak. Vind het superservice ! Zit was mijn eerste bestselling, er volgens er vast meer, maar dan voor andere dingen! Bedankt voor de service! Met vriendelijke groet, Evelien Maarssen

altijd goeie koffie en snelle levering!

altijd goeie koffie en snelle levering!

Snelle accurate verzending

zeer tevreden,snelle service,zending en goede prijsverhouding.

Goede prijs en prima levering.

Allemaal prima, alleen werkte het spaarprogramma niet. Er was korting beloofd, maar bij het gebruik van de kortingscode verschenen er slechts foutmeldingen.

snel en voordelig

ik bestel de illy koffie via deze site omdat de prijs scherp is en de levering snel

prima heel goed

prima ervaring, zondag besteld dinsdag binnen. kan niet beter!

Supersnelle levering, correct verpakt niet twijfelen maar snel bestellen

Duidelijke site, snel bestelproces, keurig verpakt de volgende morgen al in huis. Blijf vooral zo doorgaan!!!!!!!!!

Afspraken worden keurig nagekomen.

Alles op tijd ontvangen zoals volgens de website beloofd is. Goed koffie adres !

Alles kwam op tijd en in goede vorm. Zeer tevreden.

Zeer tevreden met de bestelling. Kwam op tijd aan in goede vorm.

Overzichtelijke site. Voor ons product goede informatie m.b.t. maten etc. Snelle levering.

Prima product

Prima product

Hele goede ervaring

snelle levering en bevestiging vd bestelling.

super tevreden

wij zijn super tevreden omdat je snel de koffie in huis hebt

Super snelle service!!

Fijne website en goede snelle service!

Super gegaan. Komen na wat zij beloven.

Helemaal top!

Snel geleverd en heerlijke koffie!

Uitstekende service en snelle levering

Bestellingen worden altijd keurig op tijd geleverd.

Perfecte timing en perfecte kwaliteit

Ben sinds een jaar fan van Bobplaza Coffee-Solutions. Na deskundig advies en de aanschaf van een prachtige bonenmaler ben ik nu vaste klant voor de levering van verse koffiebonen. Ik bestel nu tevens voor mijn ouders, die inmiddels ook de kwaliteit van de bonen ontdekt hebben!

Mooi spullen en snelle levering

Voor een goeie prijs, mooie spullen gekocht en ik had ze meteen de volgende dag in huis. Ik ben helemaal happy en drink nu super lekkere koffie :).

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Vriendelijk en snelle bediening!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.