Iperespresso classico capsules voor het eerst gebruikt

- Goede lekkere smaak - Aanbevolen - Vrij prijzig, moet minstens 10 % naar beneden - waarom zo'n dure verpakking - Mijn koffieapparaat is Illy X7.1 Iperespresso - Andere soorten capsules zijn niet verkrijgbaar, die duidelijk goedkoper zijn?

Uitstekend.

Vriendelijk en goed contact. Snelle levering.

Snelle en goede service!

Bobsplaza hft koffie altijd op voorraad. Één keer meegemaakt dat ze slechts 4 van de 6 blikken hadden, vond ik als ‘troost’ heerlijke koekjes in de levering. De missende 2 blikken werden overigens heel snel nageleverd. Goede communicatie, goede service, goede prijs!

Snelle verzending, vriendelijke service

Snelle verzending van koffie, duidelijke website. Door de post is in de verzenddoos en blik koffiecups open geklapt. Dit gecorrespondeerd en een dag later zonder extra kosten een nieuw blik ontvangen.

Snelle en goede levering

Zoals aangegeven de volgende dag in huis. Ik werd nog even netjes gebeld of dat het adres wel klopte want post nl herkende het adres niet. Bleek dat ik een fout huisnummer doorgeven had... Zeer netjes dat ze er achteraan gingen!!

Goede producten en snelle leveringen.

Nu een aantal keren een bestelling geplaatst. Leveringen zijn snel en is er iets niet op voorraad of is er een naleving dan wordt je goed en correct op de hoogte gehouden.

Zeer goed, altijd snel geleverd en snelle klantenservice! Chapeau!

Ik bestel al jaren mijn Illy cups bij jullie. Jullie prijsstelling is goed, leveren snel en als ik een vraag heb word ik goed en snel geholpen.

Er was wat vertraging, maar verder prima als altijd

Er was wat vertraging, maar verder prima als altijd

Ondanks dat er een kleine foutje in men levering zat. Was dit met èèn app opgelost. Een de volgende dag al bij me bezorgd in goede orde.

In één woord Geweldig!!

Super overzichtelijke webshop, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service!!

Correcte levering op tijd in goede verpakking.

Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Snelle verzending, verpakking kon iets beter

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Vlot geleverd en er was duidelijk ook zorg besteed aan het verpakken, echter zat het toch nog enigszins te los in de doos waardoor de productverpakking erg beschadigd was. Desondanks zou ik hier wel weer bestellen.

lekkere koffie voor een goede prijs. Snelle verzending.

Snelle service, netjes veilig verpakt, heel tevreden!!

mooie artikelen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed bereikbaar telefonisch. Snelle reactie. Snelle levering. Geen achternaam/mail verwerken in mijn review gaarne.

Het apparaat werd tijdig geleverd en voldeed 100% aan onze verwachtingen!

Super goed!

Bestelling was op tijd geleverd en netjes ingepakt. Heel blij mee!

goede webwinkel

Ondanks dat Illy koffie slecht verkrijgbaar is momenteel is het gros nog steeds goed leverbaar bij bobplaza. Ik ben dus zeer tevreden!

Snelle levering, super koffie voor een prima prijs. Een “repeaters” bonus of korting zou op z’n plaats zijn.

Twee kopjes espresso met schotel. Mooi, ligt prettig in de hand, goed formaat. Goede kwaliteit porselein. En scherpe prijs. Zeer tevreden klant!

Wat een goede service!!

Na ontvangst van mijn melkopschuimer bleek deze kapot door het transport. Gebeld en de volgende dag al een nieuwe in huis! Bedankt voor deze fijne en snelle oplossing!

Goede service, aanrader !

helemaal top

Snelle levering. Komt goed verpakt aan en is prijsgunstig zeker bij het gebruik van aanbiedingen. Alle benodigdheden naast de koffie als filters zijn goed overzichtelijk te vinden en mee te bestellen. Geen tien gegeven om aan te sporen om te blijven verbeteren daarom een 9.5

Goede en snelle service

Duidelijke website, goed verpakte levering van espresso kopjes van goede kwaliteit. Indien nodig zal ik zeker nog eens van deze site gebruik maken. ( Ben zelf geen koffie/ thee drinker.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.