maakt waar wat ze beloven

heeft alle smaken in voorraad als enige firma

Uitstekende service en snelle levering

Ondanks een backup order toch e.e.a. snel geleverd.

Supersnelle levering van koffiekoppen

Geheel volgens afspraak werden de volgende dag mijn bestelde dubbelwandige koffiekoppen geleverd. Keurig verpakt.

Bobplaza doet wat ze pretendeert te doen

Snelle levering, duidelijke service, juiste e-mails over het proces.

Prima tent.

Op zich harstikke goed; ik had ze gekozen omdat ze 1. gespecialiseerd zijn in koffie en toebehoren en 2. omdat ze niet zo mega - groot zijn als AliBaba, Amazon etc. Er dreigde wel iets mis te gaan met de verzending: ik had het gezet op woensdag doch ontving het apparaat dinsdag al: enfin gelukkig was is thuis.

Goed geregeld

Correct, op tijd.

Product snel geleverd en bij telefonische vragen ook zeer goed te woord gestaan.

De levering kwam later dan gepland. Ik ben netjes gebeld door een medewerker. En toen er weer een vertraging was heb ik netjes een mail ontvangen. Kan gebeuren. Alleen ze zouden wat lepeltjes er bij doen en die zaten er jammer genoeg niet bij.

Correct en super snel order uitgeleverd

Ik durf in mijn omgeving bobplaza aan te raden.....

Uitstekend, snel en nauwkeurig, goede prijs

Absoluut aan te raden!

Goede communicatie en snelle levering!

Product is goed, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd en voor een goede prijs

Snelle levering!!

De koffie moeten we nog gaan proberen, maar de levering was netjes!

Fantastische koffie!

Een van de weinige, zo niet de enige Geels koffiebonen leverancier voor particulieren. Zo blij met deze heerlijke koffie. Vandaag besteld, snel in huis. Als je meer pakken besteld worden ze steeds goedkoper. Al naar andere webwinkels gekeken maar dit bob’s plaza blijft mijn favoriet!

Goede ervaring

Ruime keuze in mooie artikelen en snelle levering!

Snelle levering, helaas geen aandacht voor opmerkingen

Levering was op tijd. Ik had gevraagd om verzending in een buitenverpakking die de aard van de inhoud niet zou verraden. Helaas werd hier geen gehoor aangegeven, weg dus verrassingselement van verjaardagscadeau.

Fijne servicegerichte zaak

Wel wat struikelblokken (beschadiging) bij het kopen van een Sage Barista Pro, maar alles is netjes opgelost. Goeie service en prettig personeel.

Snelle reactie, snel geleverd

... en leuke kleine opmerkingen bij bestelling en levering.

Excellent

Prima product, vlot geleverd.

Goede prijs, snelle verzending.

Snelle service en goed contact!

Producten waren snel geleverd en contact met klantenservice verliep goed en snel!

Snelle nette levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Heel prettig en vlot

Makkelijke site Supersnelle levering

Dit is een mooie, overzichtelijke webwinkel waar ik snel kon vinden wat ik nodig had. Daarna werd het bestelde product binnen een dag geleverd, keurig netjes verpakt.

Compleetste aanbod Illy voor een goede prijs

Altijd alles op voorraad en snel geleverd.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.