snel en voordelig

ik bestel de illy koffie via deze site omdat de prijs scherp is en de levering snel

prima heel goed

prima ervaring, zondag besteld dinsdag binnen. kan niet beter!

Supersnelle levering, correct verpakt niet twijfelen maar snel bestellen

Duidelijke site, snel bestelproces, keurig verpakt de volgende morgen al in huis. Blijf vooral zo doorgaan!!!!!!!!!

Afspraken worden keurig nagekomen.

Alles op tijd ontvangen zoals volgens de website beloofd is. Goed koffie adres !

Alles kwam op tijd en in goede vorm. Zeer tevreden.

Zeer tevreden met de bestelling. Kwam op tijd aan in goede vorm.

Overzichtelijke site. Voor ons product goede informatie m.b.t. maten etc. Snelle levering.

Prima product

Prima product

Hele goede ervaring

snelle levering en bevestiging vd bestelling.

super tevreden

wij zijn super tevreden omdat je snel de koffie in huis hebt

Super snelle service!!

Fijne website en goede snelle service!

Super gegaan. Komen na wat zij beloven.

Helemaal top!

Snel geleverd en heerlijke koffie!

Uitstekende service en snelle levering

Bestellingen worden altijd keurig op tijd geleverd.

Perfecte timing en perfecte kwaliteit

Ben sinds een jaar fan van Bobplaza Coffee-Solutions. Na deskundig advies en de aanschaf van een prachtige bonenmaler ben ik nu vaste klant voor de levering van verse koffiebonen. Ik bestel nu tevens voor mijn ouders, die inmiddels ook de kwaliteit van de bonen ontdekt hebben!

Mooi spullen en snelle levering

Voor een goeie prijs, mooie spullen gekocht en ik had ze meteen de volgende dag in huis. Ik ben helemaal happy en drink nu super lekkere koffie :).

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Vriendelijk en snelle bediening!

Iperespresso classico capsules voor het eerst gebruikt

- Goede lekkere smaak - Aanbevolen - Vrij prijzig, moet minstens 10 % naar beneden - waarom zo'n dure verpakking - Mijn koffieapparaat is Illy X7.1 Iperespresso - Andere soorten capsules zijn niet verkrijgbaar, die duidelijk goedkoper zijn?

Uitstekend.

Vriendelijk en goed contact. Snelle levering.

Snelle en goede service!

Bobsplaza hft koffie altijd op voorraad. Één keer meegemaakt dat ze slechts 4 van de 6 blikken hadden, vond ik als ‘troost’ heerlijke koekjes in de levering. De missende 2 blikken werden overigens heel snel nageleverd. Goede communicatie, goede service, goede prijs!

Snelle verzending, vriendelijke service

Snelle verzending van koffie, duidelijke website. Door de post is in de verzenddoos en blik koffiecups open geklapt. Dit gecorrespondeerd en een dag later zonder extra kosten een nieuw blik ontvangen.

Snelle en goede levering

Zoals aangegeven de volgende dag in huis. Ik werd nog even netjes gebeld of dat het adres wel klopte want post nl herkende het adres niet. Bleek dat ik een fout huisnummer doorgeven had... Zeer netjes dat ze er achteraan gingen!!

Goede producten en snelle leveringen.

Nu een aantal keren een bestelling geplaatst. Leveringen zijn snel en is er iets niet op voorraad of is er een naleving dan wordt je goed en correct op de hoogte gehouden.

Zeer goed, altijd snel geleverd en snelle klantenservice! Chapeau!

Ik bestel al jaren mijn Illy cups bij jullie. Jullie prijsstelling is goed, leveren snel en als ik een vraag heb word ik goed en snel geholpen.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.