Compleetste aanbod Illy voor een goede prijs

Altijd alles op voorraad en snel geleverd.

Super webshop

Snelle levering en ook nogeens heel voordelig

Super product en zeer snelle levering!

Bob Plaza maakt het waar wat zij verkondigen. Zeer goede prijs en duidelijk in tegenstelling tot andere leveranciers betaal je bij BobPlaza geen verzendkosten boven een bepaald bedrag.

Snelle levering en primaproducten!

We zijn heel blij met de thermo cafetiere. Fijn om mee naar buiten te nemen:)

Uitgebreide produktkeuze, snelle verzending

Sales, aftersakes en klantenservice goed voor mekaar.

keurige en snelle bezorging

Bobplaza heeft mijn bestelling uiterst snel en netjes bezorgd

Fijn bedrijf, mooie winkel, duidelijke website, goed advies

Advies gevraagd over dubbelwandige theepot. Onder genot van kop thee juiste keuze kunnen maken. Vriendelijk geholpen. Kom er zeker nog een keer terug

Besteld en gelijk de dag er op ontvangen.

Besteld en gelijk de dag er op ontvangen

Had per ongeluk het verkeerde geleverd gekregen. Maar werd super goed geholpen! Heel vriendelijk. Snel weer opgelost en ze waren ook goed telefonisch bereikbaar. Al met al dus helemaal top.

precies wat je van een winkel verwacht

Prima merkproducten, snelle levering

Makkelijk bestellen en snel in huis

Overzichtelijke website en concurrerende prijzen. Na het bestellen word je via de mail goed op de hoogte gehoudens over wanneer de bestelling geleverd wordt. De pakbon brengt een glimlach door de leuke boodschap wie de bestelling verpakt heeft. Komt leuk en persoonlijk over. Altijd weer fijn om bij Bobplaza koffie te bestellen!

Bestellen en zeer snel binnen aan de deur bezorgd.

De site is overzichtelijk en aangenaam, al snel kan de verleiding toe slaan dat je meer koopt omdat het er aantrekkelijk uit ziet. Daarnaast is het snel gebeurt als de kassa gerinkeld heeft, binnen mum van tijd had ik mijn bestelling, keurig verpakt bij de deur.

Snel en efficiënt

Bobplaza geeft een scherpe prijs en snelle efificiente afhandeling. Heel prettig! Jammer dat jullie geen gemalen bonen aanbieden voor mijn nieuwe rok espresso.

Mooie website met top producten

Ik heb bij BobPlaza latte glazen met schotels gekocht en ben er zeer tevreden over! Eindelijk heb ik latte glazen die stevig op de schotel staan. Hier een zeer tevreden klant.

Professionele webshop

Al jarenlang goede ervaring met deze webshop.

Is gewoon perfect

Had voor het eerst bik jullie besteld Kreeg ik gelijk goeie indruk.

Snel gered!

Top dat ik hier een reservepotje van bodum kon vinden gezien mijn kat deze van het aanrecht gooide.. Binnen twee dagen had ik gelukkig een nieuwe! Gered dus :)

Ben superblij met mijn cappuccino kop en schotels. Lekker groot en apart. Gaaf design. Snel bezorgd. Top!

Uitstekend!

Altijd op tijd en ontzettend betrouwbare service. Altijd de scherpste prijzen!

100% satysfakcji

Zamówione, dostarczone, zgodne z opisem no i oczywiście cena wyszła niższa niż zakładałem

• Poleciłbyś nas? Tak

Prima service, goed bereikbaar

Bestelling snel en volgens afspraak. Na een vastgesteld defect, telefonisch Vriendelijk te woord gestaan. Hopelijk lossen ze het ook zo op, ik heb er alle vertrouwen in

Gemakkelijk bestellen via internet met een snelle en keurig verpakte levering.

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop artikelen besteld kunnen worden op de site van "Bobplaza Coffee-Solutions". Daarnaast wordt de bestelling snel en keurig ingepakt geleverd, naar wens op het huisadres of op een afhaalpunt.

Goede en duidelijke uitleg gehad over diverse espresso machines in de showroom!

Wij waren geïnteresseerd in een nieuwe espressomachine maar we waren er nog niet helemaal uit welke we precies wij wilden. We kregen heldere uitleg van diverse machines binnen ons budget. Je kon duidelijk merken dat deze mederwerker een specialist is in koffie. Het werd met passie verteld!! Wij hebben zonder twijfel onze keuze gemaakt. Ik zou Bobplaza zeker aanraden!

Prima afhandeling, alles volgens het boekje!

Prima afhandeling, alles volgens het boekje!

Uitstekend!

Hele goede aanbieding en zeer snelle levering! Waanzinnig lekkere espresso.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.