Gewoon goed. Snel geleverd Geen gedoe

Perfect.

Heerlijke koffie. Snelle levering!

Makkelijk snel en goede prijs

Gewoon heel goed

uitstekend

Uitstekende service voor een goede prijs

Hele snelle en heldere communicatie. En ook nog eens een hele snelle levering. Het product voldoet aan onze verwachtingen.

Weer snel geleverd

Al verschillende keren Illy Iperespresso capsules besteld bij Bobplaza. Het zijn redelijk dure kopjes koffie, maar dat ligt vooral aan Illy. Elders zijn ze nog duurder. Gelukkig heb je bij Bobplaza de mogelijkheid om per blik of per doos (6 blikken te bestellen). De dozen worden heel pragmatisch aan elkaar getaped verstuurd. Dit ziet er een beetje bijzonder uit, maar werkt prima. De dozen zijn stevig genoeg waardoor de blikken met capsules ongeschonden aankomen.

De vorige blend was sterker en pittiger.

Ik heb altijd cups besteld voor mijn Illy apparaat. Dat waren die zwarte cups. Later werden die vervangen en kon ik deze cups nog per doos bestellen. Ik heb dus nu maar de variant gekozen die het dichtst in de buurt komt van de zwarte cups maar vind die beduidend minder van smaak. Ik heb zelfs al overwogen om een ander apparaat aan te schaffen zodat ik wat pittiger koffie kan zetten en drinken.

Uitstekend!

Snelle levering van goed product.

prima product en goede prijs

vakkundig en deskundig

De mensen van Bobplaza hebben echt verstand van zowel koffie als de machines die ze verkopen. Er wordt echt tijd voor je genomen, uitleg over de diverse machines en natuurlijk het proeven van diverse bonen in diverse machines gebeurt uiterst vakkundig en deskundig waardoor ik met een geweldige machine van Sage de deur uit ging.

Snelle levering en persoonlijk contact

Bestelling en levering zijn vlot en soepel verlopen.

Op tijd geleverd

Levering oké. Goede website. Snel antwoord op e-mail met vragen..

Snelle keurige levering en prima koffieglazen ontvangen

Wij hadden geen ervaring met Bobplaza, maar waren op zoek naar mooie koffieglazen. Qua prijs kwam Bobplaza heel gunstig voor de dag en dat was de 1e reden om daar te bestellen. De levering was supersnel en netjes. Contact met bedrijf was ook prima. Aanradertje voor de toekomst!

top

Het betrof precies wat ik had besteld en ondanks de corona tijd was het op tijd in huis.

Snelle levering, goede prijs

Kon niet beter. Exact wat ik zou willen van een winkel.

goede sevice

Heb een bestelling geplaatst bij Bobplaza. De zending was snel bij ons thuis en hetgeen dat ik besteld had was erg lekker!

Caffetiere besteld en de volgende dag bezorgd. Keurig in een doosje

Uitstekend.

Mankeert niets aan.

Duidelijke site en goede prijs/kwaliteit

Beste prijs in de markt, snelle levering. Heel tevreden.

Uitstekend !

Prima service, en alles supersnel geleverd, meer kun je niet verwachten, in één woord TOP !

Uitstekende service

Erg klantvriendelijk en service gericht. Snelle levering van het gevraagde.

Goede prijs en snelle levering

Duidelijke website, breed producten pakket. Nette prijs kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering, ook in de corona crisis tijd.

Mijn bestelling snel ontvangen. Betreft dubbelwandige glazen. Ben tevreden.

Prima, verpakking mag kleiner

Grote doos voor 2 kleine strips tabletten, had prima in een envelop gepast... beter voor milieu en minder portokosten

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.