Prachtige producten, snelle levering

Superservice

heerlijke koffie !

Koffie meegenomen vanaf de markt in Haarlem. Hoorde daar van mensen dat dit een lekkere koffie was ! Zeker niet gelogen, koffie is heerlijk. Nu pas een combipakket besteld met meerdere smaken. Ga ik deze ook eens proberen !

Precies wat ik zocht, snelle afhandeling

Ik zocht een onderdeel voor mijn koffiekan en de volgende dag was ie in huis. Bovendien werd ik goed geïnformeerd over het bezorging moment

Snelle levering. Heerlijke koffie

Bestelling werd de voorliggende dag geleverd. Heerlijke koffie... en als je vragen hebt... staat Bobplaza voor je klaar

Goede kwaliteitskrant die altijd correct en op tijd geleverd wordt.

Wij zijn super tevreden mee winkel. Goede koffie voor een eerlijke prijs. Altijd zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd. Klasse. Ik beveel ze aan iedereen aan. 👍🏼

Heel tevreden, snelle levering en leuke producten.

Zie hierboven

Maakt waar wat ze beloven!

Op de site snel gevonden wat ik zocht. Ze maken waar wat ze beloven. Volgende keer weer.

Top service en snelle bezorging

Helemaal goed!

Snel geleverd en alles zag er keurig uit

Bestelling prima en snel geleverd

Goede leverancier

snelle goede service

Snelle levering, en toen bleek dat we een onderdeel teveel hadden besteld, kregen we ons geld snel terug

Prima ervaring

Hebben een Sage barista touch black truffelmachine besteld, bevalt prima....

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Snel en concurrerend geprijsd

Snelle levering en een stuk goedkoper dan elders.

top

deze eerste kennismaking was perfect.

Goede prijs en snelle levering

Prima.

Besteld en snel ontvangen!

Heel erg behulpzaam, niks is te veel gevraagd ,echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede koffie/thee winkel.

Super bedrijf

Alles klopt

Snel en goed

Snelle levering en goede tracking van de zending. Top

Goede aflevering van een goed product

Ik kan glazen gezien bij een gewone winkel maar die kon niet thuis leveren. Bobplaza wel en ik kreeg ze vlot thuis geleverd van prima glazen. Kreeg alleen een dag later een vriendenvan.deals mail, weet niet of dat dat met bobplaza te maken heb, want zulke dingen stel ik niet op prijs.

Ik bestelde waterfilters en kreeg....

Ik bestelde waterfilters en kreeg....ze geleverd!

Super snelle service en niet te duur.

Superprijs en goede levering

Een aanrader!

Super goede service en snelle levering.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.