opperbest

had mijn bestelling gedaan maar kreeg de dag erna een telefoon dat het bestelde goed onderweg was kapot gegaan. de dag erna was alles goed en wel bij mij thuis . Dat noem ik uitstekende service ,bedankt.

Prettig en snelle service

Snelle en prettige service Goed geholpen aan de telefoon.

Mooie prijzen voor hun Illy producten product was groter dan verwacht en viel goed in de smaak. Zeer tevrede over de snelle reactie op WhatsApp wegens geen track en trace code. Kom gauw weer wat bestellen

Supersnelle service, duidelijke informatie. Koffie is versgebrand. Ik denk dat we hier vaker gaan bestellen!

Goede prijsstelling, snel geleverd. Kortom: perfect!

De prijs was goed en de levering ging snel. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden.

uitstekend

Bestelling wordt altijd volledig en op tijd geleverd

produkt als beschreven

Altijd goed!

Het bestelde voldoet aan alle verwachtingen en wordt heel snel verstuurd. Een fijne organisatie om vertrouwd iets te bestellen

Prima bedrijf

Bij Bobplaza koffieglazen besteld. Snel geleverd, zeer goed verpakt zodat de zending ook is aangekomen zoals bedoeld.

bestelling keurig de volgende dag geleverd

levering prijs/kwaliteit 👍

Bestellen, bevestiging en geleverd zoals beloofd, wat wil je nog meer

Zoals het hoort

Top geadviseerd en uitleg gekregen

Grote keuze, goede uitleg en lekkere koffie gedronken

kwaliteitsproducten en service

Prima service!

Snel geleverd en ook nog een sinterklaas thee als extraatje erbij! Top service.

Persoonlijke aandacht

Ik werd persoonlijk gemaild, heel vriendelijk

Goede ervaring met alle bestellingen tot nu toe

Snelle reactie en professionele regeling en afhandeling.

Producten kwalitatief en geleverd zoals beschreven.

Mooie webshop van en voor koffie liefhebbers.

Product werd snel en netjes verpakt geleverd. Fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden over tijdstip van levering. Prima communicatie!

snel geleverd, goede spullen

Kwaliteit is goed, levering was snel, verpakking zorgvuldig, aardig kaartje erbij.

Fijne ervaring met dit bedrijf

Hele goede ervaring,blij mee.

Ben al erg lang klant, - de kwaliteit van de koffie-capsules (Illy) en van de bezorging is OK. De laatste tijd gaan sommige Illy-capsules, de caffeïne-vrije, niet meer goed open in het apparaat, en dan moeten ze met een vork of zo worden doorgeprikt. Verder alles dus OK.

Snelle levering en goede prijzen

Erg leuk dat er soms ook een verrassing bij de bestelling zit !

Top, zoals t hoort

Snel geleverd, goed verpakt, kwaliteit erg goed en voor een prima prijs. Ik kom hier zeker terug!

Alles prima!

Goede prijs, snelle levering

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.