Fijne koffieglazen. Precies wat ik had verwacht.

bestel pistonring kort maar krachtig. Kon niet goed opmaken voor welke machine maar paste goed

Prima en vlotte bestelservice. Moest deel bestelling retourneren. Werd snel en netjes geregeld.

Altijd op tijd tijd voor een lekker bakkie

Prima levering! Vandaag besteld is morgen in huis.

Snel geleverd en alles geleverd

Prima verpakt en alles in 1 keer geleverd.

Gekregen wat ik bestelde, mooie sortering, vlot afgewerkt

De sortering was een van de beste op het gebied van koffie en waterkokers. Ik heb een waterkoker besteld die elders eigenlijk niet te krijgen was en die is snel en correct bezorgd.

Vriendelijk en snel

Meedenkend vriendelijk contact gehad. Fijne webshop Lekkere thee

Snelle levering van een goed product

Goed product tegen redelijke prijs en uitermate snel bezorgd. Ik blijf bij Bpbplaza bestellen!

Prima webshop

Goed assortiment , mooie website Snelle reactie, snelle levering, altijd netjes op tijd afgehandeld

Probleemloos

Bestelling keurig zoals beloofd ontvangen

Hele goede service! Boven verwachting

Normaal schrijf ik geen reviews, maar nu maak ik een uitzondering. Ik ben positief verrast door de goede service. Ik had per ongeluk de verkeerde reiniging voor het koffieautomaat besteld. Door de combinatie met de cups die ik had besteld, dacht de medewerker die twee passen niet bij elkaar. Ik werd keurig gebeld en gecheckt of mijn bestelling wel juist was. De order werd aangepast en ik kreeg de juiste opgestuurd. Deze was wat duurder, ik kreeg een factuur om het resterende te betalen. Geweldige service, blijf zo doorgaan.

Betrouwbaar

Geen opmerking

correct en vlotte levering

alles volgens afspraak

Goede prijs/kwaliteit en snelle verzending!

Top klantenservice

Fout gemaakt met bestellen, word ik gebeld door de klantenservice of dit wel het artikel is wat ik bedoel. Derhalve hersteld. Topservice!

Supersnelle correcte levering

Geweldig. Niets negatiefs!

Snelle en vriendelijke service

Mijn eerste ervaring met Bobplaza was erg plezierig. Snelle levering en duidelijke afspraken. Daarbij waren zij de eerste en lange tijd de enige die de Sage Barista Pro Truffel koffiemachine gewoon op voorraad hadden staan.

Snelle levering van de bestelde glazen!

Op tijd besteld, de volgende dag alles correct binnen. Super fijn

Duidelijk en voortvarend!

Klantvriendelijk en prijs/kwaliteit klopt!

Fijne website, vriendelijke benadering en super correct.

Ik zou wel wat meer keuze in biologische nespresso capsules willen. Maar de prijs en service van Bobsplaza is top!

Lekkere koffie

Lekkere snelle koffie

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.