prima Service!!!

Klantvriendelijk!!!

betrouwbaar adres

Bestellen, betalen en binnen een paar dagen wordt de koffie zonder extra kosten thuisbezorgd. Bij Bobplaza kom je dus niet op de koffie!

Bestellen en volgende dag het product ontvangen ,geen enkel probleem .

Bestellen en volgende dag het product ontvangen ,geen enkel probleem .

Bestelling gaat vlot; door bewaarde bestellingen kan ik direct de koffie bestellen; betalen via PayPal en volgende dag is het binnen Simpel!!

Helemaal super👍

Onlangs plaatste ik een bestelling voor servies. Alles werd snel en intact geleverd, echter bleken twee schotels per abuis van een groter formaat. De oplossing van Bobplaza was super klantvriendelijk, ik kreeg de goede schotels opgestuurd en mocht de grotere houden. Ik raad Bobplaza zeker aan 👍

Tevreden met product

Op tijd geleverd

Goed verpakte op tijd geleverd

Fijne website en geleverd zoals afgesproken

Super!!! Snelle levering en vriendelijke man aan de telefoon

Snelle levering!! Goede producten!! Fijn geholpen aan de telefoon

excellent

wonderful service.

completely satisfied

quick delivery on a quality product at a competitive price.

Snelle en zeer goede service

De koffie die ik besteld voldeed aan mijn verwachtingen

Prima service en snelle levering.

Altijd wanneer ik mijn spullen bestel voor mij Jura worden ze keurig netjes de volgende dag al geleverd

Netjes verpakt, goede prijs, snelle levering.

snel geleverd en goed verpakt

Wilde toch nog van kleur veranderen. Was geen probleem

Correcte, snelle levering

Super snel

Heerlijk om italiaanse koffie te kunnen drinken in eigen land. Fijn dat het er snel.is zodat je niet gauw zonder zit.

Goede prijs, snelle levering

Inmiddels meerdere malen koffie besteld,, scherp geprijsd en snelle levering. Precies wat je wilt...

Prima.

Snelle levering van een goed product. Concurerende prijs!

Goeie spullen, snel geleverd

Prima koffie voor een gunstige prijs, alle onderhoudsmiddelen die je maar kunt wensen én losse onderdelen - een echte one stop shop. Vriendelijke klantenservice en snelle levering. Kortom: erg tevreden.

Snel en goed verpakt

De koffie komt altijd snel en is goed verpakt. Ik ben heel tevreden. Soms zit er een cadeautje bij, thee ofeen pen. Dat vind ik ook leuk.

Snelle levering. Helemaal goed.

Fijn dat er nog bedrijven zijn die losse onderdelen verkopen.

Super!!

Vriendelijk personeel wat mij goede uitleg heeft gegeven .

nette service

koffie werd niet zoals beloofd de volgende dag bezorgt, bleek aan postnl te liggen. direct opgelost en een nieuwe zending verstuurd welke wel de dag na versturen geleverd werd.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.