Snelle en goede service, duidelijke correspondentie

Snelle en goede service, duidelijke correspondentie

zoals het hoort

alles was goed het contact en de verwerking.

Voor de eerste keer besteld, prima levering.

Voor de eerste keer besteld, ging eenvoudig, snelle levering. Zijn afwijkende pads, goed kunnen vinden op internet. Meer dan tevreden.

Prima service, snelle levering

Laagste prijs, snelle levering. Goed te vinden wat je zoekt op de site

Uitgebreide keuze

Uitgebreide collectie Leonardo glazen, snel geleverd, goed verpakt.

Overzichtelijke website, prijzen bussen illy espressocups voordeliger dan bij andere websites. Enige dat ik mis is informatie over de afvalverwerking/recyclemogelijkheden van de illy cups. Heb hier niets over kunnen vinden op zowel de website van Bobplaza als van illy, dus gooi de verbruikte cups nu bij PMT afval, maar terwijl ik niet weet of het daarin thuis hoort.

Prima transactie, goede deal.

Prima transactie, goede deal.

Korrect

Netjes

Goedkoop en snel afgeleverd

Prima ervaring

prima webwinkel

Het pakket netjes ingepakt product goed bevallen

Bestellingen worden snel en netjes afgeleverd.

Goede ervaring!

Mooi product, vlot geleverd

zinvol

tevreden over afhandeling bestelling leveren en kwaliteit

Goede en snelle service

Ik heb 3 doppers besteld. Deze zijn netjes en snel bezorgd.

Alles perfect in orde: product en levering

Goed assortiment, snelle levering

Goed assortiment, snelle levering, site werkt fijn. Kortom... tevreden

Goed artikel, netjes verpakt

Had nog geen ervaring met Bob Plaza. Het artikel was naar wens en keurig ingepakt en tijdig bezorgd.

Goede service en klantvriendelijk

Prima kwaliteit en betrouwbare levering. Je wordt gebeld indien levertijd oploopt (evt kiezen voor alternatief product).

Snelle levering en een goed assortiment.

Ik heb enige tijd terug en Illy hyperpresso via Bobplaza gekocht die goed bevalt. Bestekken van nieuwe capsules gaat snel en makkelijk.

Prima koffie

Prima koffie, redelijk snel bezorgd

Goede service en snel

Niets op aan te merken. Alles prima

Jammer van de hoge verzendkosten

Mooi assortiment. Maar de hoge verzendkosten vind ik wel een drempel om regelmatig te bestellen

Netjes

Altijd op tijd. Jammer vd verzendkosten. Ook al ga je naar de €100.

Snelle en uitstekende service!

Het bestelproces is gemakkelijk en overzichtelijk. De levering is vlot en zelfs bij een probleem, wordt er snel en adequaat gehandeld.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.