Snelle service van goede producten

Was op zoek naar mooie thee glazen. Heb voor Bobplaze gekozen vanwege de goede prijs en de leuke thee producten. Was gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Duidelijk, snel en goed

Heldere site, eenvoudige betaling, snelle levering, goed product voor prima prijs

Snel en keurig verpakt! Voor de beste prijs.

Snelle service in een keurige verpakking voor de beste prijs!

Snelle levering en keurig verpakt.

Nvt

Prima Beetje jammer van de spam om beoordeling te moeten doen

Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding

Zowel product (melkkannen 0,35 en 0,6 l.), prijs als aflevering: top!

Geweldig bedrijf veel keuze

Heb nu een waterkoker gekocht mooi ding en stil boven verwachting

Goed assortiment, goede prijzen en geweldige service!

Helaas zaten er wat productiefouten in de glazen die ik ontving. Toen ik per e-mail contact opnam kreeg ik in een korte tijd reactie. De betreffende medewerker had contact opgenomen met de leverancier en kon mij daardoor laten weten dat ik van de leverancier nieuwe glazen krijg toegestuurd en de glazen met de productiefouten niet hoef terug te sturen. Zeer nette service dus!

snelle levering,goede service!

Regelmatig besteld,goed advies!

Snelle levering. goed verpakt

Goed.

Heb een hele goede ervaring met dit bedrijf..

Prima! Niets aan toe te voegen

Goede koffie voor een goede prijs

Jammer, dat als je in het weekend besteld, de zending niet maandag wordt bezorgd.

Pluspunten

Keuzemogelijkheden producten Levertijd Afhaalservice Gebruiksvriendelijkheid site Vriendelijkheid medewerker(s) showroom

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze uit verschillende producten en merken, goede prijsstelling.

Al een account aangemaakt maar deze is niet meer te benaderen op wat voor een manier dan ook, moet dus iedere keer alles los invullen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Over Bobplaza Coffee-Solutions niets dan goed. Kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen. Over het product zelf ( Bodum Bistro XL met oor 0,45L (laag) ben ik echter minder tevreden. De inhoud blijft hierin minder lang warm dan in de mokken die ze moeten vervangen en die ook nog eens 43 jaar oud zijn. Helaas had ik de verpakking al weggegooid en de mokken ook al verschillende keren gebruikt anders had ik ze teruggestuurd. Maar nogmaals, Bobplaze treft geen enkele blaam. Had ik maar niet zo snel moeten zijn met weggooien.

Mooi doorgaan op deze voet.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, betaalbare prijzen. Goede kwaliteit.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en voordelig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurig verpakt. Levering uitstekend, bezorgd op afgesproken tijdstip. Webshop heel prettig om in te winkelen. Zeker voor herhaling vatbaar.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.