Top levering

Zeer snel en correct geleverd

Snelle goede service

top

s-ochtends besteld en s-avonds had ik het in huis!๐Ÿ‘๐Ÿ‘

goede service

Een geweldig apparaat ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Werk perfect waardoor ik er nog een ga bestellen ;) voor mijn vrouw ๐Ÿ‘ฉ

niets te klagen

prima assortiment, pima prijzen en prima afhandeling van de bestelling, kortom in 1 woord prima

goed en snel huis

Precies zoals verwacht

De spullen netjes en op tijd binnen! Er was iets mis met de aankoop zonder discussie kreeg ik een soortgelijk product opgestuurd zonder kosten. Dus betere service kan niet Top!!!

echt heel goed

goed materiaal

Super bedankt

Uitstekende en snelle service!๐Ÿ‘

Duidelijke site,goede prijzen, ruim aanbod en snelle levering !!dik tevreden!

Kan niet beter.

Snel en netjes spullen thuis. Lage verzendkosten en een bonus toe voor de volgende aankoop Ook het extraatje erbij wat nuttig is. KarperXL een echte aanrader

Grandioos prachtige website en top volk

Toptop en nog eens top

Snelle levering van de producten

Een hele fijne en goede service

De bestellingen zijn dus echt de volgende dag geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden, zodat je je bestelling goed kunt volgen. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Top

Een dikke 10

Vlugge levering jammer voor de verzending kosten onder de 50 euro niet iedereen koop boven dit bedrag zal niet laten als ik materiaal nodig heb om te kopen bij jullie Het was prettig kenis maken Vriendelijke groet jp

Goede site, goed overzichtelijk,snelle levering

Prima ervaring

Ben vol lof over Karper XL

Snel geleverd en professioneel afgehandeld.

makkelijke bestel website

artikel snel gevonden en makkelijk besteld. artikel goed verpakt en snel ontvangen.

Dikke prima!

Mooie site, vlotte afhandeling.

goed en rappe service.

Zeer snelle levering

Bestelling was snel binnen

Super service

topervaring. voor herhaling vatbaar

top

Gewoon bestellen en het word meteen geregeld

Website is makkelijk te bezoeken en je spullen makkelijk te vinden. Fijne snelle levering en klantvriendelijk door een extraatje wat je erbij krijgt.

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dรฉ Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.