HELEMAAL TOP!

Toppp!

Erg snel

Staat wel vaker vandaag besteld morgen in huis maar bij hun zeker waar.s avonds besteld kreeg smorgens bericht dat het eraan kwam top

super de volgende dag in huis

Goede snelle service

Goede en snelle levering goede website

Zie boven

Plesant

Goede producten, snelle levering

Zeer snelle levering van matriaal

Prima bezorging en correct uitgevoerd. Prijs zeer billijk

De aangeboden artikelen zijn overzichtelijk vermeld. De prijs ervan is prima. Leveringssnelheid was ok in orde.

Alles perfect ontvangen

Goede avond, Alles perfect ontvangen. Ik zal zeker Karper XL aanbevelen. Super.

Goede snelle service

Goede levering , goede spullen.

perfect

al eens meer iets besteld en was ook goed nu ben ik geen karpervisser maar ze hebben dingen waar je toch wat aan hebt en de kwaliteit een service is gewoon goed is belangrijker als de prijs. Met vriendelijke groet, Piet uit brielle

Heel goed inorde

Wederom topservice

Zoals ik inmiddels wel gewend ben: snelle levering en een top service. Producten (rodpod en laarzen) waren scherp geprijsd en zien er heel goed uit, kan niet wachten totdat ik ze kan uitproberen.

Snelle goede levering

Snelle levering en top produkt

Levering snel

Levering mooi op tijd

Na de bestelling werd er via de mail goed gecommuniceerd zodat ik als klant precies wist wat en wanneer ik mijn spullen kon verwachten

Mooie producten voor een eerlijke prijs, snel en goed verzonden, prima

Super goed

Snelle levering en super spullen

Makkelijke site snelle levering en goede producten Mijn man is heel blij met zijn laarzen

Vlotte levering Goede prijs kwaliteits verhouding

Super tevreden

Vlotte levering. Super kwaliteit.

Service uitstekend de bestelling was super snel geleverd en zeer goed

Alles was dik in orde

Goed, snel en kwaliteit

Thermo laarzen besteld bij karperXL Vraag over juiste maat snel antwoord gekregen. Laarzen besteld zondagavond dinsdag geleverd 👍👍

Goede kwaliteit en snel geleverd

Voor mijn zoon een hengel en molen aangeschaft. Binnen 3 werkdagen geleverd. Prima kwaliteit!

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!