Zeer snel geleverd

Degelijk en top materiaal!

dobber

Mooi spul zo als het er ook uit zag.

Correct

Correct en snelle levering

Goed overleg

Hele snelle levering en groot assortiment

Snel geleverd.

Zondag besteld, dinsdag al geleverd, TOP.

Topservice

Goeie service en snelle levering.. helemaal top

zeer goed

alles zeer snel in huis, het is een aanrader.

zeer goede service

vlotte service en levering aanrader

Professionals !!!

Larsen - 70 C mooie prijs. Ligt van gewicht. Goed geadviseerd een maat groter dan normaal. Snel geleverd.

Gerust stellende ervating

Geen stres komt het wel of niet zoals beloofd. Iets dat veel webshots ook doen maar als je betaald hebt komen zij de beloftes niet na en het ligt altijd aan anderen. Daarom ben ik, met veel collega's, super blij.

Super tevreden en lekker snel opgestuurd

Super tevreden

Zoals verwacht alles prima volgens afspraak

Bestelling werd op afgesproken tijd naar wens bezorgd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering alles volgens bestelling ik ben zeer tevreden en beveel jullie aan bij andere vissers.

Top geregeld

Tijd geleden schepnet besteld, deze was niet op voorraad. Gevraagd om mij op de hoogte te houden zodra deze er weer was. Na ongeveer een half jaar kreeg ik bericht dat deze eindelijk weer op voorraad was. Geen reactie meer verwacht! Top geregeld!!!

Helaas had ik mijn gegevens niet helemaal compleet ingevuld. Hierover kreeg ik een mailtje. Nadat ik de gegevens compleet had gemaakt kreeg ik al snel bericht van verzending. En een dag later werd mijn foedraal geleverd.

snelle service

snelle service

Goede ervaring

Voor het eerst gekocht bij jullie het pakket was goed is nou in gebruik

goede vlotte en correcte service :)

optimaal

In een woord: super!

Goeie service. Mocht er wel een probleempje zijn met een levering wordt dit altijd prima opgelost.

Niets op aan te merken

Na levering van een set swingers en beetmelders had ik een paar vragen over het gebruik. Zoals altijd werden die heel snel en volledig naar tevredenheid beantwoord. Nou maar hopen dat ze veelvuldig nodig zullen zijn!

Vlot geleverd, goede kwaliteit, nette prijs

Vlot geleverd, goede kwaliteit, nette prijs

Betrouwbaar en snel

De producten die ik besteld heb zijn keurig op tijd geleverd. Wachttijd is minimaal en de producten zijn zorgvuldig behandeld.

Super goed

Super snel mijn pakket binnen. Er zat zelfs nog een kleinigheidje bij. En was goedkoper als bij menig andere karpershop

Weg gegooid geld

Snelle zending, maar het kwaliteit van gekochte artikel is slecht. Al na eerste gebruik klaar voor het prullenbak.

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!