Prima site

Ben zeer tevreden over Karper XL ,uitgebreid assortiment en vlotte afhandeling en bezorging van de producten.

Jullie komen prima jullie afspraak na.

Zie mijn e-mail

Kwaliteits artikelen en supersnel geleverd

Ik ben nieuw bij jullie. Ten eerste: kwalitatief goede en niet te dure artikelen. En zeer belangrijk ECHT de volgende dag in huis. Ja,ik heb mijn karper-winkel gevonden! Ga zo door! Mvg.Joop

Goede service.

Voor het weekend besteld(donderdag). Dinsdag in huis.Het weekend oud op nieuwjaar. Dus ondanks corona en feestdagen snel in huis

Snel en goed

Thanks

Optijd en snel geleverd Ben ook tevreden met de spullen die geleverd zijn

Goed materiaal, snel in huis

Makkelijke webwinkel met goed materiaal. Stevig verpakt en snel in huis.

picco bello

alles is prima verlopen van bestelling tot en met levering snelle levering zelf in deze moeilijke periode waarvoor dank joseph

Mijn ervaring is super kan niet beter

Topzaak

Vorige week bestelling geplaats. En vandaag binnen gekegen. Nu bleek er op de site een foutje te staan. Er zou volgens de afbeeldingen iets mee geleverd worden. Hier over gemaild en kreeg snel reactie. Ze boden me een mooie oplossing aan en heb hier dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Top bedrijf met top service. Zeker en vast ewn aanrader. Gr Ron

Goeie service snelle levering.

Bestelling snel ontvangen. nu nog juist testen.

Goeie service en snelle verzending..

Weer een fijne webshop gevonden om me vis spulletjes bij te halen! Leuk foudraal voor een zachte prijs, thanks

Toppie!!!

Super snel geleverd!!!

Goed en snel geleverd

Zeer positief

Top zaak!!

v.d week al paar zendingen besteld en geleverd gekregen! Ook iets retour moeten sturen. Alles werd gelijk op de mail gezet en Retour formulieren ingevuld... Alles loopt snel en Corect bij Karper XL Ga zo door!

Uitstekende producten

prima service

Zeer vlotte en correcte levering

Goede handige site optijd geleverd

Fijne site

Bestellen is makkelijk en over het algemeen op tijd in huis

Snel geleverd, kwaliteit spul

Snel geleverd, kwaliteit spul

Geweldig snelle bezorging

Besteld en de volgende dag al in huis, wat een service.

Bestelling en communicatie lopen snel en worden waargemaakt

Perfecte service

Alles mooi en perfect op tijd geleverd

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!