uitstekend

Eenvoudig te bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering

geen

snel en goed

Zoals gewend weer top verzorgt!

Al vaker bij karper xl een bestelling geplaatst. Alle keren naar wens verlopen!!

Snelle levering en goede prijzen te opzichte van de winkels.

Snel geleverd.

Perfecte service

Vandaag besteld,morgen in huis wel dat klopt volledig Super content

Materiaal was goed beschermd verzonden.

Producten waren correct afgeleverd .

Mooi/goed product

Werphengel besteld. Goed product, goede prijs, redelijk snelle levering

Zijn goed

Snel en betrouwbaar

X

Product de volgende dag in huis

Zeer snelle afwerking

Alles zoals omschreven op de site. TOP.

Snelle en zorgvuldige levering. Erg blij mee!

Mooie presentatie van alle te leveren producten. Stimuleert om meer te bestellen. Is een feest om het weer uit te pakken en gebruiken.

Snel en netjes

Snel, netjes en product zoals verwacht. Alleen het afhalen terplekke stoorde mij. Ik heb op de afgesproken tijd bijna 10minuten staan te bellen en kloppen bij de deur. Niet echt prettig.

Snel geleverd en voldeed volledig aan de beschrijving

Fijne site en super service

Heel fijne site alles goed te vinden en een super service

Product zoals beschreven

Product was prima, binnen een dag geleverd.

Goede service en snelle levering

Goed materiaal, goede prijs

Ruime keuze van goed materiaal tegen een mooie prijs. Op tijd verstuurd.

complete webshop

Op zoek naar m'n eerste karperset om voor het eerst op karper te vissen. Eerst wat ingelezen op internet en wat video's gezien, vervolgens online op zoek naar het juiste materiaal. Via een omweg (marktplaats) op de site van karperxl gekomen. Al het materiaal gevonden voor een goede prijs. Op vrijdagmiddag besteld, zaterdag bericht dat de order klaar stond en aangemeld was, dinsdag in huis via PostNL. Ik moet zeggen dat de site slecht vindbaar is als je zoek op google naar karpervissen e.d. Niet eens op de 1e pagina van gevonden resultaten, dus hier valt nog wel een slag te slaan voor karperxl! Alles spullen in huis, nu nog kapers binnen gaan halen :-)

Kwaliteit van een bus

Fantastische en snelle levering

Vlot geleverd!

Product was snel geleverd, alleen jammer dat je er een hele dag voor thuis moet zijn.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!