Prima.

Is helemaal top

Het is bovenwachting er goed ben er erg blij mee!!!!

Alles is gewoon prima geregeld

Een heel goede service top

Service staat daar hoog kan je merken

Heb nu paar keer wat besteld maar eigelijk is het bestellen en binnen twee dagen heb je het binnen daar kunnen nog wel eens wat bedrijven van leren ook de voorraad staat goed op de site en geeft ook goed aan als er niet meer is van mij een dikke 9,5 is eigelijk een 10 alleen je moet wat te verbeteren hebben

snel en voordelig

bestelling wordt snel en voordelig geleverd. Binnen enkele uren was mijn bestelling al onderweg en ivm het bedrag, zonder bijkomende verzenkosten. En ze hebben ook minder bekende merken, die stukken goedkoper zijn dan en minstens even goed als Korda, Fox enz.

Dit is de eerste keer

Levering was prima alleen de led van de weegklok doet het niet

Top Foudraal voor mijn hengels

Deze foudraal zorgt ervoor dat je hengels ieder apart beschermd word. En in het extra vak kan ik mijn buzzerbars kwijt.

Uitstekende service en kwaliteit

Perfecte weergave van wat ik gekocht heb. Snelle levering en goede service.

Goede service snel bezorgd

Alle dingen die ik had besteld mooi op tijd binnen zodat we lekker konden gaan visse

Goéd

Snelle levering Goede service Goede prijs kwaliteitverhouding

Snel, goede prijs, goeie kwaliteit

Goede ervaring

Top.en snel

De keuze is ruim op de site, Bestellen is makkelijk en de levering is snel!!

Altijd snel in huis...

Leuke prijzen super goeie service

Word goed geholpen .en niet alleen met bestellen. Ook als je niet tevreden bent wordt er een passende oplossing gezocht ..ik raad dit bedrijf dan ook aan

snel geleverd en goedkoop

gisteren steenlood besteld en vandaag al binnen als dat niet snel is weet ik het niet meer

Goeie service, snelle levering

Goed gelopen, geen klachten

Betrouwbare webwinkel

Alles was heel snel,maar weinig product op de webside.

Goede kwaliteit

Goed en snel geleverd

Goede service, correcte behandeling.

Zeer goede en snelle service

Makkelijk te bestellen Overzichtelijke website Snel thuis bezorgd

Enorm goede kwaliteit

Ik heb een uitstekende onderlijn besteld. Doet wat het moet doen en voor een scherpe prijs!

TOP SERVICE!!!!!!

Artikel had helaas transportschade. Na melding werd dit meteen super opgepakt. Dikke complimenten voor de perfecte after sales service.

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!