Goede vangst

Je heb genoeg keuze en veel variatie in prijs

volgende dag binnen en werkt prima...

Had snel een tweede beetmelder nodig en de volgende dag al binnen... prijs is ook in vergelijking met andere aanbieders ook top...

goede en snelle service

bestelling was netjes en op tijd geleverd

goed product

wat je maar weinig meer ziet, hier nog wel, hele goede service

Mooie shop, leuke prijzen, goede spullen en zeker een goede service

snelle levering, goed verpak.

Super nette en snelle levering

Producten zijn netjes en anel geleverd. Duidelijke communicatie over wat de status van de bestelling is.

Eerste ervaring was top.

Goede eerste indruk en bestelling is perfect aangekomen.

Eerste bestelling gedaan bij KarperXL. Pakket kwijt door bezorger maar snel opgelost door een nieuw pakket op te sturen! Kortom een goed en eerlijk bedrijf.

Prima kwaliteit vis spullen

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle afleveren ,accurate omschrijving

Prima ervaring en snelle levering

Zeer goede kwaliteit en service.

Prijs/kwaliteit goed en snel geleverd

duidelijke site,snel geleverd en goede kwaliteit.

Excellent!

Everything went well.

Supersnelle leveringen

Altijd snelle leveringen gehad en als er iets mis is met een besteld item,zinder problemen word er dan direct een nieuw item opgestuurd,dus ook nog eens top sevice.

Goede vlotte levering

Vlotte levering , goed product , prijs kwaliteit

top producten, op tijd levering,

makkelijk te bestellen producten goede producten en snelle levering

Goede hulp

Mijn ervaring met karperxl is prima Helpen goed bij het oplossen van problemen. Hebben leuke visspullen

KarperXL heeft een groot assortiment voor de karpervisser. Bestellingen worden razendsnel geleverd tegen redelijke prijzen.

Gewoon super

goede behandeling als klant maar let op de spullen, soms slechte kwaliteit.

kwa behandeling helemaal top zeer tevreden, had een karper visnet steel gekocht maar helaas een fabriek fout netjes opgelost door het vervangen van de steel met keuze uit nieuwe of de zelfde, daarnaast ook gratis verzending agz dat onder de garantie valt, en ook producten bij mogen bestellen!! ik ga hier vaker mijn aankoop doen, weet ik tenminste dat ik goed en netjes behandeld wordt ;)

snelle levering, best gelopen.

Snelle levering, goed verpakt.

Ik heb bij Karper XL een paar warmtelaarzen besteld. Donderdagavond de bestelling laat geplaatst en zaterdagochtend geleverd. Prima dus. Duidelijke track& trace. Ik zou hier zeker vaker bestellen als ik weer wat nodig heb. Karper XL, ga zo door.

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!