Prima service!

Prima service en snelle levering!

goed en snel geleverd en goede kwaliteit

super!

Snel en goed!

Besteld, Geleverd, Klaar!

Tas besteld voor het karper vissen. Kreeg netjes een bevestiging met een track and trace en dag erna had ik de bestelling al in huis! Gewoon goed geregeld, niks op aan te merken! Als het nou ook nog XL karpers oplevert dan zou dat helemaal top zijn :)

Goede en snelle afhandeling

Goede kwaliteit banksticks

Banksticks besteld, deze waren helaas niet meer in voorraad maar een prima alternatief geboden voor dezelfde prijs. Zeer tevreden hierover en over de levering. Vervolgens word ik sinds de levering gespamd met mails (tot 4 per dag!) dat ik nog geen beoordeling heb geplaatst over karperXL. Je wordt dus gewoon verplicht een beoordeling te plaatsen anders blijven ze mailen. Hoogst irritant!! Nou bij deze dan, maar om die reden maar 3 sterren ipv 5. Goede raad: doe hier wat aan want bij een volgende keer twijfel ik heel erg of ik nog bij jullie wil bestellen. Dit gaat jullie klanten kosten.

Ik had een bestelling gedaan want heb hier vaker een bestelling geplaatst altijd goed alleen miste ik nu een onderdeel heb een mailtje gestuurd. En binnen twee dagen had ik het onderdeel binnen. Super snelle levering. Topie jongens.

Zeer goed en stipt

Goede producten en zeer stipte levering

Prima aanbod en uitstekende levering

Snel en goed.

Zeer snelle levering en prima afhandeling als er zich iets voor doet.

Super snelle levering. Niet duur.

Super snelle levering!!!

Mooie spullen en zeer snel geleverd Ben heel dik tevreden en mocht ik nog eens wat nodig hebben, dan zal ik hier zeker weer bestellen!!!

Prima materiaal

Snelle bezorging, Spullen van goede kwaliteit

goed verstuing

Snelle en goede levering

Precies wat ik besteld en verwacht had

Gewoon goed snelle service

Snel en goed geleverd

Deftig materiaal op een deftige en eerlijke manier geleverd

Mooi materiaal Deftig verpakt Deftige leveringstijd

Ik had wat bestelt binnen een dag bij mijn huis super serves

Het was super goed

gewoon gweldig

Hallo. zal zeker nog eens weer wat bij U bestellen , het ging gewoon goed en snel. gr Hennie

goede ervaring. Wel zijn de verzendkosten aan de hoge kant.

zeer goede service.

allereerst teleurgesteld door lege batterijen. Nadat ik dit had gemeld kreeg ik onmiddellijk reactie en bleek dit niet door karperxl te komen. Tevens kreeg ik nieuwe batterijen wat ik als zeer goede service ervaar.

Een aanrader voor een visser

Vlugge levering een aanrader

Supper

Vlotte levering

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!