Keurig netjes geleverd

Goed en keurig ingepakt

Gewoon prima niets op aan te merken

Goede en duidelijke website en netjes en snel geleverd

makkelijk besteld en snelle levering

makkelijk besteld en snelle levering

Goede site, duidelijkheid en transparant.

Prijs kwaliteit is helemaal in orde. Assortiment zeer uitgebreid. Zal vrienden hier zeker op wijzen.

Super snell super product

Altijd weer!!!!

Snelle bezorging goede kwaliteit en goeie prijs

Is goed

Komt simpelweg de afspraken na

Komt simpelweg de afspraken na

Zeer tevreden over de bestel wijze, de levering en het product

Bestellen ging makkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Het product is naar alle tevredenheid.

Tiptop

Super snel geleverd naar België

Ik had per ongeluk verkeerde haakjes Aan geklikt, ik heb jullie een mail gestuurd met het probleem. Jullie hebben mij vriendelijk geholpen met mijn probleem door mijn haakjes als nog te vervangen met de juiste. Ik ben een tevreden klant. Mvg, Bobby Hamaker.

Snel en goed bestellen!

Perfecte service!

Bestelling snel en correct ontvangen.

Bekwame en behulpzame man!

Blij met mijn nieuwe spullen. Kan er weer helemaal tegenaan. Echt een fantastisch aardige man met veel verstand, die mij met veel plezier hielp. Dank voor de goede adviezen!

Zeer goed en correct

Prima !

Prima service!

Karper tas besteld. Goede prijs en snel geleverd

Onlangs een NGT vistas besteld. Scherpe prijs en snel geleverd. Ben zeer tevreden

Goed geregeld

Gg

Snelle nette kevering

Echt helemaal geweldig.

Super snelle levering. Goede spullen. Aanrader.

Super zaak

3 clasic piepers gekocht ze werken boven mijn verwachting uit voor maar 20 euro ik bestelde 2 steen loodjes erbij en kreeg zelfs een klein cadeau Boily prikker en dat voor een bestelling van 30 euro vindt ik gewoon helemaal top dank julie

Duidelijke site en correcte levering.

Alle artikelen voldoen zoals beschreven op de site. Juist leveren en vrij vlot. Prijs / kwaliteit op orde.

Kleine bestelling, netjes ontvangen!

Goed!

Perfect matriaal en snelle levering voor een nette prys

Matriaar was snel geleverd voor een nette prys

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!