zeer snelle levering en goede producten! ook in het weekend bereikbaar als er problemen zijn. spijtig dat je voor belgie pas na 75 euro gratis verzending hebt waardoor mijn dochter nu te veel heeft gekocht van haar eigen centen. voor derest super!!!

Geen enkele aanmerking op de service van karper XL! Heb mijn webshop gevonden!

Snelle complete levering

Duidelijke communicatie over de bestelling, geleverd materiaal exact als op de web foto's

easy and fast

Je wordt, in tegenstelling tot andere hengelsport webshops, netjes op de hoogte gehouden en men houdt zich aan de aangegeven levertijden.

Perfecte service!!

Perfecte service en goede prijs/kwaliteit!! Spullen snel geleverd/afgehaald!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Toppp!

Een snelle service , vandaag besteld volgende dag in huis !!

Ik kreeg mijn spullen netjes de volgende dag geleverd.

GOED

MATERIAAL ZOALS IK VERWACHT HAD,EN VLUGGE LEVERING

Super👍

Goeie en snelle levering

Goede webshop en snelle verzending

Producten volgende dag al in huis! Ik had geen email met track&trace gekregen, even een mailtje gestuurd en zeer snel antwoord gekregen met een track&trace link! Ik kreeg zelf een cadeautje bij m'n bestelling, goede service ga zo door!

Snel geleverd netjes op tijd

goeie producten voor betaalbare prijs

Netjes en snel geleverd

Bestellen en bezorgen ging vlot en netjes conform afspraak.

Vriendelijk, snel en accuraat

Super snelle levering

Besteld en de dag erna al in huis. Super

Top, snelle levering.

Goede beschrijving bijproducten. Snel geleverd.

Prima service. Geleverd zoals het hoort

na bestelling keurig alles geleverd gekregen. Zoals naar wens.

Goeie kwaliteit dik tevreden.

Goede kwaliteit. Snelle levering

Tot nu toe top

Top kwaliteit voor goede prijs

Eerste keer hier bestelt en zeer tevreden, snelle levering en kwaliteit zoals verwacht tegen een scherpe prijs.

Heel erg fijn!

Snel en correct. Top spul

Snelle bezorging en goede prijs

Snel bezorgd en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Besteld en binnen twee dagen binnen

Juist super

Snelle en goede levering

Snelle bezorging

Ik moest de volgende dag gaan vissen en ik had het super snel in huis en ik kregen een gratis cadeautje bij super

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!