Pluspunten
Makkelijk besteld en snel geleverd.
VerbeterpuntenAlles gratis verzenden
Pluspunten
() snelle levering. () wijziging in de bestelling, dag na bestelling, was mogelijk en verwerkt. () verschil in geld snel retour () uitgebreide keus
Verbeterpunten() geen waarschuwing bij bestelling van niet alledaagse batterijen (dus bij een foutje) () meer recentere batterijen qua leeftijd; leeftijd op de batterijen waren een maand tot twee maanden out of date
Bedankt voor uw reactie, Wat voor de ene klant een speciale batterij is, kan voor de ander een hele gangbare batterij zijn, vandaar geen waarschuwing bij het bestellen hiervan.De datum op de door u bestelde lithium batterijen (Tadiran) is de productiedatum. Omdat de levensduur van Tadiran (en Saft) lithiumbatterijen meer dan 10 jaar is, (zonder kwaliteitsverlies bij geen gebruik), hanteren deze fabrikanten een productiedatum i.p.v. een verloopdatum. Met vr. groet, Batterijservice.nl
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd wat was afgesproken. Duidelijk betalingsproces en uitgebreide betalingsmogelijkheden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Batterijen en lader besteld en zoals vermeld de dag erna geleverd en ik woon in België dit kon normaal 2 a 3 dagen duren. Heel tevreden, er kunnen veel online shops van u iets leren. 10/10
Pluspunten
Duidelijke site, snelle & betrouwbare levering
VerbeterpuntenBetalen op rekening (evt. voor gevalideerde zakelijke klanten)
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Zakelijke klanten gevestigd in Nederland met een geldig BTW en KVKnr. kunnen na positive validatie bij ons op rekening bestellen. Zie voor meer informatie onze klantenservice - Betalingsmogelijkheden. Met vr groet, BatterijserviceNL
Pluspunten
snelle levering, breed assortiment, goede prijzen
Verbeterpuntenvindbaarheid, onbekend
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk bestelde een GP150AAMM6YMX battery pack voor mijn Essent alarmcentrale. U zond een ander merk en andere capaciteit. Bovendien ontbrak het stekertje dat GP heeft, waardoor ik dit zelf moest oversolderen. Dan had ik net zo goed zelf 6 AA NiMH accu's kunnen kopen en zodoende ca. €35,-- besparen. Ik ben teleurgesteld en zal nooit meer bij u bestellen.
Beste, Vervelend om te horen, maar de batterijpack die u beschrijft is niet via onze website te koop. U heeft bij ons op 5-7-13 alleen 4 stuks Tadiran SL750S besteld (Ordernr.116329). De batterij die u omschrijft is een OEM-batterji die niet standaard te koop is. Op speciaal verzoek maken wij deze wel, maar we vertellen er uitdrukkelijk bij dat het een alternatief is en de stekker zelf moet worden omgezet. Heeft u dit pack in het verleden door ons laten maken,neem dan even contact met ons op.
Pluspunten
Beschrijving product is duidelijk, product voldoet daardoor aan de verwachtingen. Hele snelle levering. Kwaliteit goed, Prijs goed.
VerbeterpuntenAls je voor de volle 100 % tevreden bent, kun je geen verbeterpunten opnoemen.
Pluspunten
super snelle levering!!!! maken waar wat ze beloven!! top bedrijf, zo hoort het en andere internetbedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen....
Pluspunten
Zeer snelle levering, lijkt goed materiaal. Levensduur moet ik nog afwachten.
VerbeterpuntenGa zo door!