Pluspunten
Snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
zeer tvreden snelle levering b.v.d.
Verbeterpuntenuit mijn ervaring tot nu toe geen klachten het wa wel de eerste beselling.
Pluspunten
duidelijke site, mooie aanbiedingen, supersnelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede en snelle service voor een goede prijs
Pluspunten
Ruim assortiment, goedkoop verzenden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer snelle levering en al vanaf 20 euro gratis verzendkosten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
zeer snel geleverd en produckt is toppie
be batterijen hebben 2 puntjes ( pennetjes ) daarvan was er 1 krom door transport hij kon weer worden recht gebogen en brak gelukkig niet af dus niks aan de hand maar het kan voor de volgende keer wellicht anders verpakt worden
Bedankt voor uw beoordeling en reactie. We zullen in de toekomst extra aandacht geven aan het verpakken van batterijen met soldeerpinnen zodat deze niet vervormen tijdens transport. Met vriendelijke groet, Batterijservice.nl
Verbeterpuntengeen idee, eerste bestelling
Pluspunten
snelle levering, goed op de hoogte gehouden van status verzending
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
door een computer faling diende ik mijn bestelling terug in te geven. Maar uiteindelijk werd mijn eerste bestelling toch reeds doorgestuurd. Men verwittigde mij hiervan en zonder aandringen werd een van de bestellingen gecanceld en het geld teruggestort. FANTASTISCH.
Verbeterpuntenalles schijnt in orde