Pluspunten
snelle service bezorging
Verbeterpuntenzo door gaan
Pluspunten
ik had een vraag over recyko AAA voor het gebruik in portofoons. Men gaf eerlijk aan geen/weinig ervaring te hebben mbt deze batterijen in portofoons. Maar de AA`s deden het goed.
Pluspunten
Goedkoop en aflevering volgens afspraak.
Pluspunten
Snel, goedkoop en betrouwbaar!
Verbeterpunten-
Pluspunten
goede service en vlotte levering
Verbeterpuntende verbinding met i-deal is niet optimaal cq werkte niet, en dat reeds voor de 2e keer
Beste klant, Omdat er afgelopen periode regelmatig storingen waren bij de bank. m.b.t. de Ideal-aansluiting (met name bij ING) heeft u hier wellicht enige hinder van kunnen onderviden tijdens het afrekenproces, waarvoor excuses. Om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen hebben we inmiddels de hele afhandeling van het betaalproces ondergebracht bij een gespecialiseerd bedrijf : Multisafepay. Deze verzorgt vanaf heden voor ons het beveiligde betaalproces. Mvgr. Batterijservice.nl
Pluspunten
snel accuraat efficiƫnt
Pluspunten
snelle levering, vriendelijk, alles op voorraad
Pluspunten
Bedrijfsmatige leverancier voor alle soorten batterijen. Super service en goede prijzen.
Pluspunten
eerste dag bestelling gedaan, tweede dag bestelling in huis, kan niet beter.
Verbeterpuntennee, bij deze bestelling zijn er geen verbeterpunten te bedenken.
Pluspunten
Goede service Snelle leverering Goede product info en back up bij vragen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service en een scherpe prijs.
Pluspunten
Duidelijke site zonder poespas. Heldere scherpe prijzen en verzendkosten. Hele snelle levering. Bestel hier de volgende keer graag weer wat!
Pluspunten
LAGE PRIJS, SNELLE LEVERING EN UITSTEKENDE SERVICE
Pluspunten
Pluspunten
zeer snel en goed afgehandeld. dag later ontvangen. prima, gaat zo door
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling Correcte service Uitstekende prijzen
Pluspunten
Super snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering, zeer fijne communicatie ! Om 16.15 uur besteld en de volgende dag in de bus Bedankt en tot volgende keer....
Pluspunten
Snel, accuraat en betrouwbaar. Value for money