Pluspunten
Pluspunten
Door (nog) onverklaarbare reden is een bestelling helaas niet aangekomen. Zonder enige discussie is er een nieuw pakket gezonden wat ik de dag na verzending keurig in mijn brievenbus heb aangetroffen. Klasse!
VerbeterpuntenTip: de klant de keus geven om het per pakketpost of brievenbuspost te laten verzenden. Risico voor de klant en een bijdrage in de verzendkosten is dan uiteraard normaal.
Pluspunten
Snelle levering, product voldoet aan de beschreven specificaties
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering.
Pluspunten
Meedenken en flexibel
Pluspunten
Uitgebreid advies en meedenken, scherpe prijzen, snelle verzending
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel geleverd, een van de goedkoopste online aanbieders!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Vlot en correct de bestelde batterijen ontvangen.
Pluspunten
Prima service! Ik had 2 batterijen besteld. De volgende dag ontvangen, goed verpakt in een kunststofdoosje. Je wordt ook uitstekend op de hoogte gehouden over de verzending.
VerbeterpuntenGa zo voort!
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Alles snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering en voordelige prijzen
Pluspunten
Snel geleverd voor de laagste prijs
Pluspunten
Probleem met eerste geleverde batterij is prima opgelost: er werd goed meegedacht over waar het aan kon liggen. Toen de conclusie was dat het zeer waarschijnlijk aan de batterij lag, kregen we de volgende dag al een andere in de bus, die het goed doet.
VerbeterpuntenGeen: ik ben zeer tevreden !
Pluspunten
Gewoon goed! Een van de goedkoopste, nette en snelle levering, keurig verpakt. Echt niets op aan te merken!! Ga zo door :)
VerbeterpuntenVerzendkosten misschien wat verlagen? Verder geen opmerkingen.
Pluspunten
Eerste bestelling bij dit bedrijf, overzichtelijke website, kom zeker terug