Pluspunten
Duidelijk, perfecte communicatie(mail), levering op tijd, goed verpakt
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen vinden.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Pluspunten
Prima product voor een goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verschillende betalingsmogelijkheden w.o. Paypal.
Pluspunten
zeer snelle levering knoopcel ging in envelop, dus porto was laag prijs cel is prima
Pluspunten
snelle levering Goede prijs
Pluspunten
snelle levering, levering op rekening mogelijk
VerbeterpuntenBeetje vreemd dat de batterijen niet geleverd worden in de originele verpakking en dat ze leeg zijn. Normaalgesproken zijn ze vol. Nu twijfel ik of ik geen tweedehands batterijen heb gekocht.
Beste, Bedankt voor je reactie. De batterijen die je hebt gekregen zijn 100% nieuw, dat kunnen we garanderen. Bepaalde modellen kopen we in groot verpakking in, en verpakken ze daarna in handig opbergdoosjes. Hierdoor kunnen we ze een stuk voordeliger aanbieden dan de reguliere verpakking. Oplaadbare batterijen zijn nooit helemaal vol, dit is i.v.m. wetgeving m.b.t. transport, we hebben het gecheckt, en we zijn geen "lege" tegengekomen in onze voorraad. Ook het begrip "tweedehands" batterijen kennen we niet, alles komt nieuw af-fabriek. Mocht je toch twijfels hebben en ze willen ruilen of annuleren (de originele verpakking hebben we ook) dan is dat uiteraard geen probleem. Neem even contact op dan maken we het voor je in orde Mvgr.