Pluspunten
Klantvriendelijk en snel
Pluspunten
Alles op tijd volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Goede aanvullende telefonische voorlichting, scherpe prijs en volgende dag geleverd met keurige postpakketprijs
VerbeterpuntenHet is mogelijk het pakket in je postcode gebied op te halen, alleen is deze lijst helaas niet online (vooraf) te zien. Lijkt me geen bezwaar om dat te fixen.
Pluspunten
Goed en goedkoop, snelle levering, top!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website en bijzonder snelle levering met opvallend lage verzendkosten.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering, van harte aan te bevelen.
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Pluspunten
Prima info goede service komen afspraak na
Pluspunten
Ik werd gebeld dat mijn bestelling klaarstond en zelfde dag afgehaald kon worden. Men wil bestellen wat men nog niet in assortiment heeft.
Verbeterpuntenoptie afhalen is pas zichtbaar nadat postcode is ingevuld. Vond ik onhandig/onduidelijk bij eerste gebruik.
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig op de hoogte gehouden van bestelling tot levering.