Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering. Stuk voordeliger dan wanneer je een speciale batterij in een winkel koopt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en snelle service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede inhoudelijke informatie bij productomschrijving aansluitend bij behoefte (is het product geschikt waarvoor ik het wil gebruiken), snelle levering, goede verzending, kostenbewust. daardoor een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
snel en voordelig
Pluspunten
snelle levering,uitstekend functionerend.
Pluspunten
Snelle levering,goed product
Pluspunten
Alles goed , bestelling en afleverring
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Ben helemaal tevreden over alles
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite onvolledig c.q. moeilijk leesbaar als het gaat om batterijen telefoontoestel Chicago 900L. Onduidelijk hoeveel batterijen er in 1 pak zitten, waardoor ik twee maal moest bestellen.
Beste, Bedankt voor uw feedback. In onze productomschrijving onder het tabblad "productdetails" staat duidelijk het aantal batterijen per verpakking. Tevens is het product dat we leveren altijd gelijk aan de afbeelding, waarop het aantal batterijen duidelijk te zien is. Mvgr, Batterijservice.nl
Pluspunten
Ze deden wat ze moeten doen, n.l. bestelde batterij leveren op de afgesproken tijd en manier.
Pluspunten
uitgebreid assortiment voor een goede prijs!
Verbeterpuntenduidelijk levertijden aangeven op de site